"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ההישרדות משתלמת: קמפיין ענק לירדן ג'רבי

הספורטאית והמדליסטית האולימפית נחשבת לאחת המתמודדות האהובות ביותר בעונה הנוכחית של "הישרדות VIP" • עכשיו היא גם קוצרת את הפירות

,עודכן
צילום: עמי שומן // אלופה. ירדן ג'רבי

הקמפיין של ירדן ג'רבי:השורדת שמככבת בימים אלה בריאליטי של רשת 13 מתחילה לקצור את הפירות.

הטור על "הישרדות" שעשה היסט(ו)ריה

ל"ישראל היום" נודע כי ירדן ג'רבי מצטלמת בשעה זו ממש ברחוב דרויאנוב בתל-אביב עבור יופלה GO מועשר בחלבון של "תנובה".

על-פי גורמים, ג'רבי חתמה על חוזה של למעלה ממאתיים אלף שקלים, ותודה לגיא זו-ארץ שהביאני עד הלום.

ג'רבי, שזכתה לפני ארבע שנים במדליה אולימפית, חזרה בחודשים האחרונים לכותרות ונחשבת לאחת המתמודדות הבולטות, האהודות והטובות של "הישרדות". אולי בנוסף לקמפיינים היא תיקח גם את המיליון?

"הישרדות": האם עידן ידיח את ירדן?

ספורטאית מעדן // צילום: ישראל היום
ספורטאית מעדן // צילום: ישראל היום
כיאה למעמדה // צילום: ישראל היום
כיאה למעמדה // צילום: ישראל היום
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר