"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

רווח חסר תקדים לתעשייה האווירית

החברה דיווחה על הרווחים הגבוהים ביותר שלה בחציון כלשהו ב-2020 • המכירות חצו את ה־2 מיליארד דולר • עיקר הגידול - בחטיבות הצבאיות

,עודכן
צילום: קוקו // מל"ט הארון של התעשייה האווירית

התעשייה האווירית פרסמה את דו"חותיה לרבעון השני של השנה ולחציון הראשון, ומהם עולה כי היא רשמה אתהרווחים הגבוהים ביותר בתולדותיהבחציון כלשהו וברבעון שני.

המכירות בחציון הראשון חצו את ה־2 מיליארד דולר - הגבוהות ביותר בחציון ראשון בתולדות החברה.

גידול נרשם ברווח הנקי, התפעולי והגולמי וב־EBITDA. היקף מכירות החברה עלה ב־4.6%, לכ־2.078 מיליארד דולר בחציון הראשון של 2020, בהשוואה לכ־1.986 מיליארד דולר בתקופה המקבילה אשתקד, המכירות הגבוהות ביותר בחציון הראשון בתולדות החברה. נרשם גידול של כ־7.6% במכירות החברה ברבעון השני של 2020 לכ־1.06 מיליארד דולר, בהשוואה לכ־985 מיליון דולר ברבעון המקביל אשתקד. עיקר הגידול, 18%, נרשםבמכירות החטיבות הצבאיותבחציון הראשון של השנה - לכ־1.706 מיליארד דולר.

חטיבת התעופה רשמה ירידה של כ־15% במכירות. ברווח הנקי נרשמה עלייה של 64% - כ־82 מיליון דולר בחציון הראשון, בהשוואה לכ־50 מיליון דולר בתקופה המקבילה אשתקד.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר