"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אישום: איים לרצוח את גרושתו בגלל בירה

בני הזוג התגרשו לפני שנים רבות, אך המריבות נמשכו • אחרי שהאישה סירבה להביא לו משקה אלכוהולי כשהיה שיכור ככל הנראה, הוא התרגז ותקף: "תלכי מפה עכשיו או שאני הורג אותך"

,עודכן
צילום אילוסטרציה: GettyImages

בעקבות חקירה שהחלה לפני כשבוע ב-25 ביולי, עם קבלת ההודעה במוקד 100 מאישה שטענה כי הגרוש שלה איים עליה כי יהרוג אותה לאחר שסירבה להביא לו בירה, הוזעקו כוחות משטרה למקום ופגשו בקורבן שהמתינה מחוץ לבית. השוטרים נכנסו לדירה והבחינו בנאשם יושב בחצר בתחתוניו ומרגיע את בתם בטלפון בנוגע למה שהתרחש בינו לבין אימה. שוטרי משטרת ישראל עצרו את הגבר בן ה-54 ולאחר חקירה ובדיקה חטיבת התביעות של משטרת ישראל הגישה כנגדו כתב אישום בגין עבירות של תקיפה הגורמת חבלה של ממש.

הנאשם, תושב מעלות בן 54, נעצר והובא לתחנת המשטרה לחקירה, ובהמשך מעצרו של הנאשם הוארך על ידי בית המשפט לבקשת המשטרה, עד להגשת כתב האישום כנגדו. החקירה העלתה, כי ביום האירוע, לפני שאיים הנאשם על הקורבן, הוא פונה באמבולנס מגן משחקים בעיר לביתו, מאחר ונמצא שוכב ולא מגיב. משהגיע הנאשם לביתו וכוחות ההצלה עזבו את הבית, אמר הנאשם לקורבן כי עשה עצמו שיכור, על מנת שייקחו אותו לביתו ואז ביקש ממנה שתביא לו בירה.

לקריאה נוספת:

האם אהוד ברק הוא המנוע מאחורי מחאת הדגלים השחורים?

אולמרט: "שרון רצה לכלול בהתנתקות 17 יישובים בגדה"

פרשנות: החשבון בין צה"ל לחיזבאללה נותר פתוח

הקורבן, גרושתו של הנאשם מזה 26 שנים, סירבה ואמרה לו ללכת לישון, אך הנאשם התרגז ואיים עליה "תלכי מהבית או שאני הורג אותך עכשיו" ואז תקף אותה בכך שאחז בידה וניסה לקחת ממנה את הטלפון הנייד. הקורבן, שחיה עם הנאשם באותו הבית, השתחררה מהאחיזה והזעיקה את המשטרה.

עוד עלה מהחקירה, כי יומיים לפני האירוע, שתה הנאשם בבית כמחצית בקבוק וויסקי והתגלע בין הנאשם לקורבן ויכוח על רקע זאת והקורבן אף שלחה תמונה של הבקבוק לבתם המשותפת. לאחר מכן איים הנאשם על הקורבן באומרו "את תראי מה אני אחולל פה...אני אהרוג אותך, אני אחתוך אותך עכשיו..את יהודיה גמורה...". הנאשם המשיך באיומיו ומשהלכה הקורבן לחדרה, במטרה להתלבש ולצאת מהבית, אחז הנאשם בחפץ הנחזה לסכין ואמר לה שהוא יהרוג אותה ואז יתאבד. באותו זמן קפץ כלבם על הנאשם והפילו לרצפה ואז זרק הנאשם את הסכין לעבר כף רגלה של הקורבן ופצע אותה.

כאמור, בתום חקירה זריזה הועבר חומר החקירה לחטיבת התביעות של משטרת ישראל, אשר הגישה בבית משפט השלום בעכו כנגד הנאשם כתב אישום ובקשה למעצר עד לתום ההליכים בגין עבירות של תקיפה הגורמת חבלה של ממש, איומים ותקיפה סתם. בית משפט עיין בבקשת המעצר והורה על מעצרו עד החלטה אחרת של הנאשם.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר