"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

שבועיים אחרי החמרת ההגבלות: מספר החולים המאובחנים ביממה - מתחת לאלף

מתוך 19,337 תוצאות בדיקות שהתקבלו, אובחנו 951 נשאים מאומתים של קורונה • שבועיים לאחר צמצום ההתקהלויות וחידוד הנהלים בבדיקות הקורונה בקופות החולים - חלה ירידה במספר המאובחנים • נכון להבוקר, בבתי החולים יש 75 מונשמים • 415 בני אדם נפטרו בישראל מקורונה

,עודכן
בדיקות קורונה בקופת חולים מאוחדת ברחובות // צילום: יוסי זליגר

משרד הבריאות עידכן הבוקר (שני) כי אתמול, 19 ביולי, מתוך 19,337 תוצאות בדיקות שהתקבלו, אובחנו 951 נשאים מאומתים של נגיף הקורונה. נכון להבוקר, מונשמים 75 חולים בקורונה, ומאז פרוץ המגפה 415 בני אדם נפטרו בישראל.

עוד צוין בדיווח של משרד הבריאות שפורסם הבוקר כי נכון להיום, ישנם 50,714 מקרי הידבקות מאומתים בווירוס הקורונה, מאז פרוץ המגפה בישראל. בנוסף עולה כי נכון להבוקר מספר החולים הפעילים עומד על 28,424 בני אדם, כשמהם 259 חולים שמצבם מוגדר קשה.

עוד בנושא:

• ועדת הקורונה דורשת מהממשלה: לאפשר למסעדות ולחדרי הכושר להישאר פתוחים

• חשש במערכת הבריאות: חיסוני השפעת יגיעו רק בסוף אוקטובר

• הפרופ' מול הגנרל: המרוץ לתפקיד פרויקטור הקורונה מגיע לישורת האחרונה

לפני כשבועיים, ב-5.7, אישרה ועדת הקורונה מגבלות של איסור התקהלויות של עד 50 איש באולמות אירועים, במסעדות ובברים, וב-3.7, אושרו הגבלות של עד 20 איש בבתים. כעת ייתכן שאת "פירות" המגבלות אנו רואים רק עכשיו, לאחר פרק הזמן שמאפשר להגבלות להשפיע על נתוני התחלואה (משך הזמן שלוקח לנגיף לפתח מחלה אצל הנשא).

צילום: משרד הבריאות

מנתונים הנוכחיים עולה כי חלה ירידה ממש קלה בבדיקות, אבל עלייה באחוז החיוביים (מעל 7 אחוז בימים האחרונים), נתון "קשיח", שאמור לנטרל שינוי במספר הבדיקות. בד בבד ניתן להסיק שלאחר שבשבוע שעבר משרד הבריאות החידד נהלים לקופות החולים שלא לבדוק אנשים ללא סימפטומים, למעט בני משפחה של חולים מאומתים, אז ייתכן שזה משפיע גם על מספר הבדיקות וגם על מספר המאובחנים.

אתמול דיווח משרד הבריאות כי מספר החולים שאובחנו עומד על 1,414,ושמספר הבדיקות החיוביות עלה מאוד והגיע ל-7.9 אחוזים. כמו כן, אתמול היו פחות מ-28 אלף חולים פעילים ומספר החולים הקשים עמד על 238 ומספר המונשמים היה 62

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר