"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

שלמה שרף נדבק בקורונה

מאמן נבחרת ישראל בכדורגל לשעבר ופרשן ערוץ הספורט בהווה אובחן כחיובי • גם הבמאי יריב הורוביץ נדבק וצוות שחקני הסדרה "נעלמים" הוכנסו לבידוד

,עודכן
שלמה שרף, צילום: אלן שיבר

מאמן נבחרת ישראל בכדורגל לשעבר שלמה שרף התגלה היום (שישי) כחיובי לנגיף והוא פרשן ערוץ הספורט השני שנדבק. הראשון הוא המנחה עידו גור שנדבק ונמצא בימים אלה בבידוד.

מי שצפוי להיכנס גם הוא לבידוד יהונתן כהן ששידר יחד עם שרף את גמר גביע המדינה בתחילת השבוע.

עוד קורונה בטלוויזיה: הבמאי יריב הורביץ נדבק ושחקני ועובדי הסדרה ״נעלמים״ נכנסו לבידוד. המשמעות היא הפסקת הצילומים והפסד של לא מעט כסף.

עוד בנושא:

כלפון שוחרר מבית החולים

בגלל הקורונה: מעצור למרגי

גרינר: "החגיגות מגעילות אותי"

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר