"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

שלושה פצועי ירי בצפון בלילה אחד

בכפר ערערה שבאזור המשולש נפגע גבר כבן 42 באורח קשה ופונה לביה"ח הלל יפה • נער וגבר נפצעו בכפר ירכא שבגליל, ופונו למרכז הרפואי בנהריה

,עודכן
צילום: דודו גרינשפן/ארכיון // שוטרים בערערה

האלימות בחברה הערבית:גבר כבן 42 פונה הלילה (שלישי) לבית החולים הלל יפה במצב קשה לאחר שנפצע מירי סמוך לשעה 2:00 בכפר ערערה שבאזור המשולש.

מוקדם יותר, קצת אחרי חצות, נפצעו מירי נער כבן 17 באורח קל וגבר כבן 28 באורח קשה, בכפר ירכא שבצפון. השניים פונו למרכז הרפואי בנהריה. המשטרה פתחה בחקירה ובמסגרת זאת עצרה תושב מירכא בשנות ה-60 לחייו. בכוונת המשטרה לבקש הבוקר את הארכת מעצרו של החשוד בבית משפט השלום בעכו.

הצתת רכב בשמורת הר מירון // צילום: רשות הטבע והגנים

רק אתמול אירעמקרה חריג אחרבאזור הגליל. שוטרים ופקחים שהגיעו כדי להדביק צווי הריסה על מבנים ארעיים ובלתי חוקיים בשטח שמורת מירון, היו נתונים ללינץ'. הפורעים מבית ג'אן הסמוכה הפכו את הרכב והעלו אותו באש, מייד לאחר שהפקחים נמלטו מהמקום.

בתחילה ההמון לא אפשר לפקחים להתקדם או לשוב על עקבותיהם. צמד הפקחים שחש סכנה נטש את הרכב לפני שהתושבים הפכו אותו ואף יידו בו אבנים. כוחות המשטרה הנוספים שהגיעו חילצו אותם מהמקום.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר