"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

התחזית: התחממות הדרגתית

לאחר סופ"ש נעים בתחילת השבוע הטמפרטורות יתחילו לעלות • כ-70 אלף מטיילים פקדו את הגנים הלאומיים ברחבי הארץ • התחזית המלאה

,עודכן
רבים בילו שם את ערב החג. מטיילים בחורשת טל, צילום: אייל מרגולין/ג׳יני

לאחר שהיום חלה עליה קלה נוספת בטמפרטורות, מחר (ראשון) יהיה מעונן חלקית עד בהיר עם טמפרטורות ועומסי חום רגילים לעונה.

לעמוד מזג האוויר של ישראל היום>>

ביום שני יהיה מעונן חלקית עד בהיר עם טמפרטורות ועומסי חום רגילים לעונה. ביום שלישי תחול עלה בטמפרטורות בעיקר בהרים ובפנים הארץ ויעשה שם חם מהרגיל, במישור החוף יעשה הביל.ברביעי תחול עליה נוספת בטמפרטורות והכבדה בעומס החום בעיקר בהרים ובפנים הארץ ויוסיף להיות שם חם מהרגיל. במישור החוף הביל.

הגן הלאומי מעיין חרוד // צילום: שרית פלאצי/רשות הטבע והגנים
הגן הלאומי מעיין חרוד // צילום: שרית פלאצי/רשות הטבע והגנים

בתוך כך, לפי עדכון רשות הטבע והגנים כ- 70 אלף מטיילים פקדו השבת את הגנים הלאומיים ושמורות הטבע. בין האתרים הבולטים: ירקון תל אפק עם 2,700 מטיילים, גן השלושה, שפך דליות ( מג׳רסה) ועין גדי עם 1,700 מטיילים בכל אתר, קיסריה ובניאס עם 1,600 מטיילים.

שועל בגן לאומי תל ערד // צילום: טל חיוט/רשות הטבע והגנים
שועל בגן לאומי תל ערד // צילום: טל חיוט/רשות הטבע והגנים
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר