"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

שוברת את הרשת: עדן בן זקן והתינוק בתמונה משותפת

הזמרת פרסמה תמונה שלה שוכבת ליד התינוק - ואין מי שלא מגיב לה • מה דעתכם, יש דמיון? • וגם: בואו לצפות בקליפ שלה, חידוש ל"חיים שלי"

,עודכן
צילום: דביר כחלון אדריאן חמיאס // עדן בן זקן

חודשיים אחרי הלידה,עדן בן זקןחושפת את בנה הבכור, מישל ביטון. הזמרת כתבה: ״זה הקטן גדול יהיה, דומים? שרופה״. התמונה הספיקה לקבל כבר כ-42,000 לייקים, ועוד היד נטויה.

עדן בן זקן - אהבה של אמא (חיים שלי)

ממש היום (רביעי) הוציאה הזמרת חידוש לשיר האהוב "חיים שלי" של זהבה בן, במסגרת שת"פ עם מותג "שופרסל בייבי", שהפכה להיות השגרירה שלו. על העיבוד המוזיקלי אמון המפיק ג'ורדי. המילים הן של סמדר שיר, והלחן של משה דץ.

תרקדו: בן ראשון נולד לעדן בן זקן

בטרם יצא: ביקורת על הקליפ של בן זקן ואדם




View this post on Instagram

A post shared by Eden Ben Zaken (@edenben_zaken)on Jul 8, 2020 at 7:39am PDT

"כאמא טרייה, מרגש אותי לחדש קלאסיקה של הזמרת הנפלאה זהבה בן", מסרה בן זקן. "הטקסט של השיר מקבל משמעות מיוחדת עבורי עכשיו".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר