"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מרגש: מחוות הפועל באר שבע לנרצחות

שחקני הקבוצה התייצבו אמש על המגרש כשהם לבושים בחולצות עליהן הודפסו שמותיהן של נשים שנרצחו השנה על ידי בני זוגן

,עודכן
צילום: עמי שומן // שחקני הפועל ב"ש

בשבועות בהם עולם הכדורגל מככב בכותרות בנסיבות שנויות במחלוקת בעקבות פרשת הקטינות, אמש הוכיחו שחקני הפועל באר שבע כי אפשר גם אחרת.

במשחק שהתקיים אתמול (שלישי) ביןהפועל באר שבע למכבי תל אביב(והסתיים בניצחון של הפועל באר שבע 2:0), עלו שחקני הקבוצה אל כר הדשא באצטדיון הי"א באשדוד, כשהם לבושים בחולצות עליהן הודפסו שמותיהן של נשים שנרצחו השנה על ידי בני זוגן.

המחווה לא נעלמה מעיני האוהדים והגולשים ברשת, שמיהרו לפרגן לקבוצה: "ממש מרגש. כל הכבוד שהעליתם גם את עניין האלימות נגד נשים למגרש", כתבה גולשת אחת ואחרת הוסיפה: "בתור אישה, זו זכות להיות אוהדת הקבוצה".

לא תאמינו: סלבס שיצאו עם קטינות

"הכדורגלנים עוברים שיימינג": הרשת נגד ינון מגל

שרון אבוחצירה דוברת הפועל באר שבע מסרה בתגובה: "מאתמול, עם עליית השחקנים לכר הדשא, קיבלנו עשרות הודעות מגורמים שונים - אנשי תקשורת, פעילים שונים בנושא, נשים וגברים שהנושא יקר לליבם והכי מרגש - תגובות מהמשפחות. זו יוזמת מועדון, אחת מני רבות שאנו מקיימים לאורך העונה, אך לחלוטין מבין המשמעותיות ביותר. הפעם עשינו זאת יחד עם עמותת 'לא לאלימות נגד נשים' וחברת 'תדיראן'.

"הסברנו לשחקנים את המשמעות החשובה של המהלך שאנו עושים והם בעצמם מאוד התרגשו. פנו אלינו כבר כמה משפחות שרצו להביע את תודתן למהלך ולקבל את החולצה למזכרת, וזה יקרה בימים הקרובים".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר