"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

לראשונה בישראל: מנהלת לכל ליגות הנשים בענפי הכדור

מנהלת העל החדשה תהווה גוף יציג של משחקי הכדור לנשים ותייצג את ספורט הנשים הקבוצתי מול גופי המדינה • הילה קניסטר בר דוד שתעמוד בראש הארגון: "מדובר במהלך היסטורי משמעותי ומרגש, עבורי ועבור עשרות אלפי ספורטאיות בישראל"

,עודכן
צילום: באדיבות מנהלת ליגת העל לנשים בכדורסל // הילה קניסטר בר דוד. תעמוד בראש המנהלת החדשה

מנהלת ליגת העל לנשים בכדורסל, ליגת העל לנשים בכדורגל, ליגת מאמנט, איגוד הכדורשת , הודיעו הבוקר (רביעי) על הקמת מנהלת על למשחקי הכדור לנשים, שתייצג את כלל ענפי הספורט הקבוצתי לנשים.

מנהלת העל החדשה תהווה גוף יציג של משחקי הכדור לנשים ותייצג את ספורט הנשים הקבוצתי מול גופי המדינה והרשויות המקומיות, במטרה לקדם שוויון מגדרי בחלוקת המשאבים הציבוריים. עוד נמסר כי מנהלת העל החדשה הוקמה על רקע הקיפוח והאפלייה המגדרית הקיימים בחלוקת התקציבים של ליגות הנשים במשחקי הכדור, בענפים השונים ואמורה לפעול לשינוי המצב הקיים ולמתן הזדמנויות שוות לנשים נערות וילדות להשתלב בספורט המקצועני בישראל.

בדירקטוריון הגוף שהוקם בליווי עורכי הדין אורי קידר ואורי כהנא ממשרד כבירי נבו קידם בלום המתמחים במשפט ספורט מגדרי, יהיו חברים נציגי הגופים המייסדים, מנהלת ליגת העל לנשים בכדורסל, ליגת העל לנשים בכדורגל, ליגת 'מאמנט' ואיגוד הכדורשת. בנוסף יהיו חברים נציגים של גופי הרוחב הגדולים בספורט מרכז הפועל ומרכז מכבי.

בקרוב צפויים גופי ספורט נשים נוספים להצטרף למנהלת העל החדשה, בהם איגוד הכדורעף ואיגוד הכדור-מים אשר הביעו כבר כוונה להצטרף למהלך. גם ארגון השחקנים והשחקניות הודיע אף הוא על תמיכה בהקמת הגוף המאוחד. בפגישת ההקמה שהתקיימה במשרדי איגוד הכדורסל, הוחלט כי כל פעילות מנהלת ליגות העל החדשה, תתקיים תוך שיתוף פעולה בין הגופים, וכל נושא יעלה לדיון פתוח בין כלל הגופים וכי מנהלת העל החדשה תפעל בשקיפות מלאה, כלפי פנים וכלפי חוץ. עוד נקבע כי כל ההחלטות והדיונים יפורסמו באופן שיהיה נגיש לציבור.

יו"ר מנהלת ליגת העל לנשים בכדורסל הילה קניסטר בר דוד שתעמוד בראש מנהלת העל החדשה: "מדובר במהלך היסטורי משמעותי ומרגש, עבורי ועבור עשרות אלפי ספורטאיות בישראל, היודעות היום שיש להן בית. אני מאמינה שספורט הוא מנוע לשינוי חברתי חשוב ביותר, ולכל ילד וילדה הזכות לעסוק בספורט מקצועי תחרותי באופן שיוויוני.

"יחד נשנה את פני הספורט בישראל וכך נשפר גם את מצבה של החברה בישראל. כוחנו באחדותנו. כדורסל הוא ענף ספורט הנשים הגדול והמוביל בישראל אך גם אנחנו נאלצנו השבוע להודיע לשר התרבות והספורט ח"כ חילי טרופר כי לאור נזקי מגפת הקורונה וללא תקצוב שוויוני ואמיתי לא נוכל לפתוח את עונת המשחקים הקרובה בליגת העל . התחושה של כולנו היא שבאוצר מחפשים פתרונות רק לענפי הגברים".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר