"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
נקודה טובה: סרחיו ראמוס צלף בפוטנציה
סרחיו ראמוס כבש את 22 הפנדלים האחרונים שבעט, ומשאיר את השוערים חסרי תשובה • אחרי פגרת הקורונה הוא סידר כך לריאל מדריד נקודות יקרות, אולי בדרך לתואר האליפות בספרד
צילום: אי-אף-פי // ראמוס חוגג. לא יודע להחמיץ

נקודה טובה: סרחיו ראמוס צלף בפוטנציה

סרחיו ראמוס כבש את 22 הפנדלים האחרונים שבעט, ומשאיר את השוערים חסרי תשובה • אחרי פגרת הקורונה הוא סידר כך לריאל מדריד נקודות יקרות, אולי בדרך לתואר האליפות בספרד

,עודכן

נניח שעתיד האנושות היה תלוי בפנדל אחד, במי הייתם בוחרים שיקבל את האחריות? סביר להניח שמכורח ההרגל יעלה שמם של רונאלדו או מסי, אחרים יצביעו על לבנדובסקי או מילנר האמינים, ויהיו כאלה שירחיקו לכת עד לוקה מיליבוייביץ' מקריסטל פאלאס או כריסטיאן סטואני מג'ירונה, מטובי הפנדליסטים על הפלנטה.

אין ספק שכולם אופציות טובות ובעלות סיכוי גבוה להציל אותנו, אבל נדמה שנכון להיום, הכי בטוח יהיה להפקיד את גורלנו ברגליו של סרחיו ראמוס. כבר שנתיים וחודשיים שהבלם והקפטן של ריאל מדריד לא מחמיץ פנדל. הפעם האחרונה שזה קרה היתה ב-9 במאי 2018 מול סביליה, ומאז ראמוס סופר 22 פנדלים מדויקים ברציפות - בקבוצה ובנבחרת, בזמן משחק ובבעיטות הכרעה. ליגה, גביע, סופרקאפ אירופי, ליגת האלופות, ליגת האומות, סופר-קופה ספרדי, גביע עולמי - אין כמעט מסגרת שלא כבש בה מהנקודה, אין שוער שהצליח לעצור בעיטה שלו.

רק בשבוע האחרון הצטרפו אונאי סימון מבילבאו ודויד סורייה מחטאפה לרשימה ארוכה שכוללת בין השאר גם את פרננדו מוסלרה, גורקה איראיסוס ויאן אובלק. "דווקא ברגעים האלה של לחץ ומתח, אני מרגיש הכי נוח בעולם", ניסה להסביר הבלם איך הפך לאחרונה למר פנדלוביץ', "בגלל זה אני מתאים כל כך לסיטואציה".

בהתחלה ראמוס בכלל לא היה חלק מהסיטואציה. ב-,2010 מול בילבאו, הוא נאלץ "לגנוב" מרונאלדו את הפנדל הראשון בקריירה בטענה ש"רציתי לכבוש והיה לי ביטחון". כך הוא ניגש גם לפנדל השני, בבעיטות ההכרעה בחצי גמר ליגת האלופות ב-2012 מול באיירן מינכן, אך במקרה הזה התמהמה, הטיס את הכדור לשמיים והפך לבדיחת רשת. אפילו מנואל נוייר צחק כשאמר: "לא ידעתי שהוא אוהב להעיף כדורים מעל המשקוף", ואפשר היה לשער שהרומן בין ראמוס לנקודה הלבנה לא יהפוך לסיפור אהבה.

ראמוס.החמיץ שלושה משמונת הפנדלים הראשונים בקריירה // צילום: אי-פי

את הפספוס מול באיירן הבלם אמנם ניער עם פאננקה מדויקת בחצי גמר יורו 2012 מול פורטוגל, אך בהמשך החמיץ מול ברזיל בגמר גביע הקונפדרציות ומול קרואטיה ביורו .2016 למעשה, ראמוס החמיץ שלושה משמונת הפנדלים הראשונים בקריירה.

את הכוונת הבלם בן ה-34 איפס כשרונאלדו עזב והוא קיבל בלעדיות על הפנדלים. "יש לו אופי חזק וזה נותן לו ביטחון", ניסה לנתח ל""EL PAIS אנדרס פאלופ, "הוא גם מאוד מגוון בפנדלים שלו", הוסיף שוער העבר, "ולכן שוערים מחכים עד הרגע האחרון לבעיטה שלו".

העונה ראמוס תרם מהנקודה שישה פנדלים מדויקים בליגה, כשהשלושה האחרונים - אחרי פגרת הקורונה - הביאו לריאל נקודות יקרות. "הוא תמיד ניגש לבעיטה בביטחון מלא, גם אחרי מאמץ פיזי אדיר", החמיא מאמנו זינדין זידאן. כנראה גם הצרפתי מבין שבשלב זה של העונה - כשהכוכבים לא פוגעים - הדבר הכי טוב הוא לתת לראמוס להבהיר את הנקודה שלו

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו