"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

חיים סילבס לעדן בן בסט: אתה לא בתכניות

מאמן הפועל חיפה הודיע לקפטן הקבוצה כי יצטרך למצוא קבוצה חדשה לעונה הבאה • החלוץ בן ה-33 הבהיר כי אינו מתכוון לוותר על שכרו שמוערך ביותר מ-60 אלף שקלים בחודש

,עודכן
צילום: אלן שיבר // בן בסט. מהמשתכרים הגדולים בסגל

הפועל חיפה הודיעה לקפטן הקבוצה עדן בן בסט כי הוא לא בתכניות המקצועיות לעונה הבאה. היום (שני) התקיימה שיחה בין המאמן חיים סילבס לבין השחקן ובה הודיע לו כי יצטרך לחפש לעצמו קבוצה אחרת. בן בסט הבהיר כי יש לו חוזה במועדון ואין בכוונתו לוותר על שכרו, המוערך ביותר מ-60 אלף שקלים נטו בכל חודש.

בחיפה מבינים כי גם אם בן בסט ימצא לעצמו מועדון אחר, הם יצטרכו לשאת לפחות בחלק משכרו. בשיחה, סילבס אמר לבן בסט כי החלטתו מקצועית בלבד.

חשוב לציין, חוזהו של בן בסט בן ה-33 בהפועל חיפה הוא מהגבוהים בסגל. העונה הוא הספיק להתעמת עם סילבס בתחילת העונה אחרי חילוף שלא אהב והרגיש כי אינו מקבל את מספיק הערכה מקצועית. לקראת סיום העונה בן בסט נפצע בכף רגלו ולא נטל חלק במשחקי הפלייאוף העליון.

בשבועות האחרונים החל החלוץ בהכנות לקראת העונה הבאה עם אימונים אישיים, אך ככל הנראה, אם ישוב לשחק זה לא יהיה בהפועל חיפה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר