"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

גורמים במינהלת הליגה: "לעצור את העונה זו האופציה האחרונה"

חשש גדול במינהלת מהעלייה בתחלואה לאחר שטיילר דורסי (מכבי) ואוריאל טורצקי (חולון) נחשפו לחולי קורונה ונכנסו לבידוד • משחקי הפלייאוף התחתון עשויים להתבטל • אם הליגה תסתיים, מכבי ת"א תוכתר לאלופה • המשחק (21:00) בין חולון לצהובים מת"א יתקיים כסדרו

,עודכן
צילום: עודד קרני // דורסי מול מונרו. ייעדר הערב מול חולון

במינהלת הליגה מוטרדים מאוד מהעלייה הגבוהה בתחלואה בשבועות האחרונים, במיוחד לאחר שנודע אמש (ראשון) כי טיילר דורסי ממכבי תל אביב ואוריאל טרוצקי מהפועל חולון נחשפו לחולים מאומתים ונכנסו לבידוד.

השניים יעברו בדיקות קורונה ביומיים הקרובים ולאחר מכן יתברר האם גם שאר שחקני שתי הקבוצות נדרשים להיכנס לבידוד. נכון לעכשיו המשחק בין השתיים יתקיים הערב (שני, 21:00) כסדרו.

בכל מקרה, גורמים במינהלת מבהירים כי יעשו הכל כדי להמשיך את העונה בהתאם להנחיות משרד הבריאות וכי הודעה על סיום מוקדם של הליגה היא האופציה האחרונה מבחינתם. עם זאת, במינהלת קיבלו בשבוע שעבר החלטה עקרונית כי אם העונה תסתיים מוקדם מהצפוי בשל נגיף הקורונה, הקבוצה שתהיה ראשונה בסיום העונה הסדירה תוכתר לאלופה, אלא אם כן אותה קבוצה הודחה ברבע הגמר או בחצי הגמר. במקרה שכזה, הקבוצה שסיימה במקום השני תוכתר לאלופה.

קטש: "נקווה שלא יצטרכו לעצור את הליגה"

קטש בבית מכבי אתמול. "נקווה שכולם יהיו בריאים" // צילום: עודד קרני

מאמן הפועל ירושלים עודד קטש התייחס לסיטואציה הבעייתית: "אחרי כל המאמצים שעשינו כדי שהליגה תחזור, נקווה שלא יצטרכו לעצור את הליגה. נקווה שכולם יהיו בריאים ויימצאו שליליים".

מאמן מכבי ראשל"צ גיא גודס הוסיף: "אנחנו רוצים לשמור על הליגה שתמשיך. הכי חשוב שלא יתווספו עוד חולים ונוכל לסיים את העונה".

בתוך כך, בעקבות ירידתה הרשמית של מכבי אשדוד והרצון להימנע ככל האפשר מהידבקויות של שחקנים בנגיף הקורונה, במינהלת שוקלים לבטל את משחקי הפלייאוף התחתון (9-12) שאמורים להתקיים לאחר סיום הבית התחתון. ההחלטה צפויה להתקבל ממש בימים הקרובים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר