סטיין על גריזמן: "גול ששייך לשחקנים גדולים"

מאמן ברצלונה פירגן לצרפתי לאחר השער המדהים שכבש מול ויאריאל • ברתומאו תקף את השופטים בעקבות הניצחון של ריאל

צילום: רויטרס // גריזמן חוגג עם מסי. שער ענק

ברצלונה עלתה אמש (ראשון) למשחק בויאריאל בידיעה שאיבוד נקודות נוסף יחסל בודאות את הסיכוי להיצמד לריאל מדריד שנמצאת בפסגת הטבלה ולזכות השנה באליפות. לשמחת הקטאלונים הם הציגו את אחד המשחקים הטובים שלהם העונה וניצחו באצטדיון הקרמיקה 1:4 והחזירו את הפער ל-4 נקודות לאחר שהבלאנקוס ניצחו אתמול בצהרי היום את בילבאו בחוץ.

מי שסיפק משחק נהדר אחרי תקופה קשה הוא אנטואן גריזמן, שכבש את אחד השערים הגדולים שנראו השנה ב'לה ליגה'. הצרפתי קיבל כדור עקב מליונל מסי והקפיץ מעל שוער המארחת מ-16 מטרים. 

מאמן בארסה, קיקה סטיין, פרגן לחלוץ שלו: “זה שער ששייך רק לכדורגלנים גדולים, מהאלו שמרימים את המורל של השחקן. הוא הבקיע עבורנו את שער היתרון ושינינו קצת דברים, אך הוא מצא את עצמו היטב ושיחק נהדר, הייתה לו הבנה נהדרת עם מסי, הוא סיפק משחק יוצא מן הכלל".

על המשחק אמר המאמן: “היינו צריכים את המשחק הזה בלי קשר לריאל, עכשיו נקווה להישאר צמודים ולהמשיך לצבור נקודות ונראה מה יקרה. ננסה לנצח, נשפר את היכולת שלנו ונהיה עצמנו, לא רק בשביל ארבעת המשחקים שנותרו. אלא לקראת המשחקים של ליגת האלופות. עשינו הרבה דברים טובים במשחק, דברים עבדו לנו טוב כבר מההתחלה, אני מסופק".

סטיין מתדרך את אלבה, גריזמן ורוברטו, אמש // צילום: רויטרס

כפי שקורה רבות מאז הליגה חזרהה לפעולה, גם אתמול בברצלונה התייחסו לטעויות השיפוט שמתרחשות במשחקים של היריבה המושבעת ריאל, שניצחה אתמול בבילבאו כאמור לאחר פנדל שנוי במחלוקת. נשיא בארסה ג’וספ מריה ברתומאו תקף: “יש טעם לפגם כשה-VAR משפיע על תוצאות במשחקים במקום לסייע ונראה שזה תמיד רק לטובת קבוצה אחת. בליגה הטובה בעולם, ה- VAR לא עומד בזה. זה לא שוויוני ונראה שהוא תמיד מעדיף קבוצה אחת. היו לנו תוצאות לא טובות וה-VAR לא היה הוגן ויש קבוצות שסובלות מזה. דיברנו עם ההתאחדות ואמרנו שזה אמור לסייע לשופט ובמקום זה יש הוכחות לכך שה-VAR רק מזיק ולא הוגן. יש לנו משחק מול אספניול ביום רביעי ונקווה לנפילה של ריאל, נילחם עד הסוף”.

על השמועות שליונל מסי יעזוב את ברצלונה בקיץ הבא: "אני לא אתן פרטים לגבי המו”מ עם מסי, אבל כמו שאמרתי הוא רוצה לסיים את הקריירה בברצלונה. יש לנו מו”מ עם הרבה שחקנים, מסי רוצה להמשיך כאן ועדיין נותרו לו המון שנים ליהנות ביחד”.

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר