רוני לוי: "תוצאה מאכזבת, ברכות למכבי ת"א"

מאמן בית"ר ירושלים עדיין ללא ניצחון בפלייאוף העליון: "צריך להבטיח סופית את הכרטיס לאירופה, ואז נעשה את הסיכומים"

צילום: עמי שומן // לוי ואיביץ' הערב, בבלומפילד

בית"ר ירושלים עדיין ללא ניצחון בפלייאוף העליון, כשהערב (רביעי) היא הפסידה 1:0 למכבי ת"א, שחגגה בסיום והניפה את צלחת האליפות. רוני לוי ושחקניו רושמים פלייאוף עליון מאכזב במיוחד, עם שני הפסדים ושש תוצאות תיקו.

בסיום המשחק אמר המאמן המפסיד רוני לוי: ”ברכות למכבי ת”א על הישג מדהים, הם עשו עונה נפלאה וכל הכבוד. היינו במשחק די בסדר, הגיע לנו יותר, מגיעה מילה טובה לשחקנים, התוצאה מאכזבת מבחינתנו. העתיד שלי? יש לנו שני מחזורים לסיום הליגה, החבר’ה הצעירים עשו עונה טובה מאוד ביחס למה שציפינו”. 

לוי הוסיף: “מבחינתנו להגיע לאירופה היה מעבר למצופה, שמח שאנחנו באזור, צריך להבטיח את זה סופית ואז נעשה סיכומים. כשיגיע הזמן לדבר על שנה הבאה נדבר עליה”.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר