"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בכיר איראני: "הנורמליזציה עם ישראל היא משחק באש"

חוסיין אמיר עבד אל-היאן, עוזרו המיוחד של יו"ר המג'לס, פנה למדינות ערב ואמר כי כל פעם שנקרתה בפני הישראלים הזדמנות, הם נהגו בתוקפנות

,עודכן
צילום: אי.פי // באיראן תקפו את שאיפת הנורמליזציה עם ישראל

"הנורמליזציה עם ישראל היא משחק באש", כך אמר היום (ראשון), חוסיין אמיר עבד אל-היאן, דיפלומט איראני המשמש כעוזרו המיוחד של יו"ר הפרלמנטברפובליקה האסלאמית,עלי לאריג'אני.

הצהרותיו של הבכיר האיראני באו בנאום שנשא במהלך טקס זיכרוןלמזכ"ל הג'יהאד האסלאמירמדאן שלח, וצוטטו בסוכנות הידיעות האיראנית "מהר".

הדיפלומט האיראני // צילום: מתוך טוויטר
הדיפלומט האיראני // צילום: מתוך טוויטר

אל-היאן אמר כי הנורמליזציה עם ישראל לעולם לא תסייע לביסוס הביטחון באזור. לדבריו, "ההתנגדות הגיעה היום לפסגת היכולת והעמידה האיתנה". הוא הזהיר כי "אם הישראלים יחזרו על טעויות העבר, הם יתמודדו עם תבוסה גדולה יותר".

ברמז למנהיגי מדינות ערב הסוניות, ייעץ אל-היאן ל"כמה שליטים" להפסיק להפנות גב לסוגיה הפלשתינית באומרו: "בעבר ישראל הראתה שכל פעם שנקרת בדרכה הזדמנות, אין לה היגיון מלבד השאיפה למלחמה ולתוקפנות".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר