המחזור ה-30 בפמריירליג נמשך היום (שבת) עם המשחק המוקדם בין ווטפורד ללסטר שהסתיים ב-1:1 דרמטי בוויקראג' רואד לאחר ששני השערים הובקעו החל מהדקה ה-90 ועם ההפתעה הגדולה בחסות ברייטון, שהשיגה ניצחון סופר דרמטי, 1:2 על ארסנל.
ברייטון – ארסנל 1:2
התותחנים, שרק לפני שלושה ימים הובסו על ידי מנצ'סטר סיטי, לא בדיוק הצליחו להתאושש כשאיבדו את כל הקופה גם מול המארחת, שהשיגה שלוש נקודות מאוד חשובות במאבק נגד הירידה בצרוה הכי דרמטית שיכולה להיות.

כבר בדקה ה-40, ארסנל איבדה את השוער שלה ברנד לנו לאחר שעלה לכדור גובה עם חלוץ ברייטון, ניל מופיי, ונחת לא טוב על הברך. לאחר דקות ארוכות של טיפול, לנו ירד באלונקה מהדשא וסימן לעברו של מופיי כי הוא בהחלט לא מרוצה מהמהלך הבלתי ספורטיבי שלו. בדקה ה-67, הקבוצה של מיקל ארטטה דווקא הצליחה לעלות ליתרון משער מרשים של ניקולא פפה, שהרשית מעל השוער המארח. לואיס דאנק הצליח לאזן מקרוב בדקה ה-75, אבל מופיי, שהיה אחראי לפציעה של ברנד לנו במחצית השנייה, השלים את המהפך עם שער סופר דרמטי בדקה ה-95.
ווטפורד - לסטר 1:1
הצרעות, שככל הנראה יילחמו נגד הירידה עד הרגע האחרון, אך נכוו לעכשיו נמצאים מעל אזור הסכנה, ספגו בדקה ה-90 מרגליי בן צ'ילוול, שהפציץ מ-16 מטרים לקורה ופנימה. שער נפלא ושלישי העונה למגן השלישי. אולם המארחת לא הרימה ידיים ושלוש דקות בתוך תוספת הזמן, קרייג דוסון קבע חלוקת נקודות אחרי שהכניע את שמייכל בעזרת מספרת מעולם אחר.

ווטפורד חוגגת נקודה דרמטית מול לסטר // צילום: אי-פי
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו