חוסר וודאות במכבי חיפה לגבי עתיד הצוות המקצועי בעונה הבאה. נשיא המועדון יעקב שחר עדיין לא הודיע מי יעמוד על הקווים וכפועל יוצא, לא ברור מי יהיו שאר חברי הצוות המקצועי, עוזרי המאמן, מאמני הכושר וכו'.
דבר אחד בטוח, שחר יאפשר למאמן הבא לבחור את הצוות שלו. אם זה יהיה ברק בכר, למשל, הוא עשוי להביא עימו חלק מהאנשים שעבדו תחתיו בהפועל ב"ש. בכל אופן, אין לירוקים הרבה זמן לקבל החלטות.
הליגה תסתיים ב-7/8.7 וכרגע הנטייה של המנהלת היא להתחיל את העונה הבאה חודש בלבד לאחר סיום העונה. המשמעות היא שלמאמן הבא תהיה תקופה קצרה מאוד לבנות את הצוות שלו ולאחר מכן את הסגל.
בכל הקשור לעונה הבאה, מכבי חיפה תקיים מחנה אימונים בכפר גלים שכן אין אפשרות לטוס לחו"ל. המועדון בחר בית מלון סמוך למתקן האימונים וכך תיראה המציאות החדשה בעידן נגיף הקורונה. בקיץ האחרון קיימה חיפה שני מחנות אימון, אחד בהולנד והשני באוסטריה. את יריבות האימון הזרות יחליפו קבוצות ליגת העל והליגה הלאומית.

ברק בכר. המאמן הבא של מכבי חיפה? // צילום: אלן שיבר
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו