"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

יואב כץ: "מצפים שהמשטרה תטפל בחומרה בתוקפים"

אחרי התקיפה בקריית חיים, בהפועל חיפה דורשים יד קשה בטיפול המקרה • הבעלים: "מאמין שמקרים אלה לא ישנו ונמשיך לקיים יחסי שכנות טובה" • אופיר מזרחי על הפנדל: "הרגשתי מגע ונפלתי"

,עודכן
צילום: אלן שיבר // גל אראל חוג שוויון בדרבי. מהומות אחרי השריקה

כוח משטרה גדול הגיע אמש (ראשון)לאצטדיון קרית חיים ואסף עדויות מאוהדי הפועל חיפהשהותקפו בשעה שצפו יחד בדרבי (2:2). הנזק הגדול שנגרם הוא בעיקר למכוניות של האוהדים שעמדו מחוץ לאצטדיון.

רק במזל אף אחד מהנוכחים לא נפגע. המשטרה תבדוק את מצלמות האבטחה ברחובות הסמוכים וההערכה היא כי הם יגיעו לפחות לחלק מאוהדי מכבי חיפה שאחראים לתקיפה.

בעלי הפועל חיפה יואב כץ הגיב לאירועים ואמר: "צר לי שלאחר עשרות שנים של דרבים ספורטיביים ותחרותיים בחיפה, נרשמה הערב אלימות קשה שכוונה כלפי אוהדי הקבוצה. הנחיתי את מנכ"ל המועדון אורן שטרלינג לעמוד בקשר עם האוהדים שנפגעו ולסייע להם והוא עושה זאת בשעות האחרונות.

"אנו מאחלים לאוהדים שנפגעו בריאות שלמה. אנו מצפים שגורמי החוק יטפלו בחומרה במבצעי המעשה האלים והמכוער. אני מקווה ומאמין שמקרים אלה לא ישנו ונמשיך לקיים יחסי שכנות טובה עם היריבה העירונית ואוהדיה גם ב-96 השנים הבאות".

אוהדי מכבי חיפה. אמבוש לאוהדי היריבה העירונית // צילום: ברני ארדוב

מבחינה מקצועית, הפועל חיפה אמנם לא ניצחה, אך היא הצליחה לכבוש לראשונה העונה לרשת היריבה העירונית וגם לחלץ נקודה עמוק בתוספת הזמן (2:2). החלוץ אופיר מזרחי טוען כי הוכשל על ידי מגן מכבי חיפה ארנסט מאבוקה במהלך שהוביל לפנדל בדקות האחרונות של המשחק. "הרגשתי מגע ונפלתי", הסביר מזרחי את האירוע מנקודת מבטו, "לדעתי היה פנדל. הוכשלתי מאחור".

מהמשטרה נמסר בתגובה: "המשטרה פתחה אמש בחקירה, עם קבלת דיווח במוקד 100 סמוך לשעה 23:00 בדבר חשד לקטטה בקריית חיים, באצטדיון העירוני, במעורבות כ- 70 אוהדים בתום הקרנת המשחק בין הקבוצות מכבי והפועל חיפה.

"בתוך כך, שוטרי תחנת זבולון פזרו את ההמון וגבו עדויות מממספר בעלי כלי רכב, לאחר שנמצא נזק שנגרם ככה"נ במהלך הקטטה, לצד זימון בעל המקום, לבירור במסגרת הליך רישוי. עפ"י גורמי רפואה, ניתן טיפול במקום לאדם אחד בלבד כבן 55 שנפגע באורח קל. חקירת נסיבות האירוע נמשכת".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר