"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
ברעננה מרימים ידיים: "ירדנו ליגה ממזמן"
בעקבות ההפסד אמש להפועל כפר סבא (2:0) ופער 9 הנקודות מקריית שמונה שמעל הקו האדום, החבורה של לחמן מבינה שהיא בדרך הבטוחה ללאומית • המאמן שהגיע על תקן מושיע, לא צפוי להמשיך • אלון ינסה למכור 2-3 שחקנים צעירים ויצמצם את מעורבותו
צילום: אלן שיבר // לחמן. לא צפוי להמשיך ברעננה

ברעננה מרימים ידיים: "ירדנו ליגה ממזמן"

בעקבות ההפסד אמש להפועל כפר סבא (2:0) ופער 9 הנקודות מקריית שמונה שמעל הקו האדום, החבורה של לחמן מבינה שהיא בדרך הבטוחה ללאומית • המאמן שהגיע על תקן מושיע, לא צפוי להמשיך • אלון ינסה למכור 2-3 שחקנים צעירים ויצמצם את מעורבותו

,עודכן

"ירדנו ליגה מזמן", כך אומרים בהפועל רעננה, שם ככל הנראה די משלימים עם העובדה שהקבוצה בדרך לליגה הלאומית בעקבות ההפסד אמש לכפ"ס ופער 9 הנקודות מקריית שמונה שמעל הקו האדום.

המאמן אייל לחמן, שהגיע לקבוצה על תקן מושיע אבל הפסיד בשני המשחקים הראשונים שלו, לא צפוי להמשיך עם הקבוצה בעונה הבאה אם היא תרד ללאומית.

הבעלים אשר אלון יצמצם באופן משמעותי את מעורבותו בקבוצה בעונה הבאה וינסה למכור 2-3 שחקנים צעירים, אך לא ברור האם יהיה להם ביקוש אחרי העונה הנוכחית.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו