"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

חשד: התעללה בקשישה שבה טיפלה

מטפלת סיעודית נעצרה בחשד שתקפה באלימות קשישה כבת 82 בביתה שבצפון ירושלים • ביהמ"ש האריך את מעצרה בחמישה ימים

,עודכן
צילום: GettyImages // אילוסטרציה

משטרת ישראל עצרה אמש (רביעי) לחקירה מטפלת סיעודית, בחשד שתקפה בכמה מקרים בשבועות האחרוניםקשישהכבת 82 המטופלת בביתה בירושלים. בית המשפט נעתר לבקשת המשטרה והאריך את מעצר המטפלת בחמישה ימים.

החקירה החלה בתלונהשהוגשה על ידי משפחתהשל הקשישה כבת ה-82 המתגוררת בשכונה בצפון העיר, לפיה הבחינו בתקופה האחרונה בחבלות על גופה של אימם, ובתיעוד שהציבו בתוך ביתה, הבחינו במטפלת הסיעודית (בת 41, תושבת חוץ) כשהיא תוקפת אותה בכמה מקרים שונים ונוהגת בה באלימות.

חוקרי המשטרה ניגשו אמש אלביתה של הקשישהמיד עם סיום גביית התלונה, ועצרו את המטפלת לחקירה בחשד לעבירות התעללות פיזית ונפשית בחסר ישע וגרימת חבלה חמורה לחסר ישע.

כאמור, היום נעתר בית משפט השלום בירושלים לבקשת המשטרה, והאריך את מעצרה של החשודה בחמישה ימים, עד ה-25 במאי.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר