"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

שחקן ריאל לשעבר מואשם בסחר בסמים

אדווין קונגו הקולומביאני שהיה שייך ללבנים בשנים 1999-2002 נעצר בחשד שהפעיל קו בקולומביה-ספרד

,עודכן
צילום: מתוך טוויטר // קונגו. הפעיל קו בין ספרד לקולומביה

שחקן נבחרת קולומביה וריאל מדריד לשעבר, אדווין קונגו, נעצר היום (שלישי) ע"י משטרת ספרד לאחר שככל הנראה הפעיל יחד עם עוד 9 אנשים קו סחר בסמים בין ספרד לקולומביה. חלוץ העבר, בן 43 נרכש ע"י הבלאנקוס בקיץ 1999 תמורת כ-5 מיליון יורו. והיה שייך למועדון הפאר עד שנת 2002.

קונגו לא זכה ללבוש באופן רשמי את המדים הלבנים והושאל לאורך התקופה שהיה בברנבאו לריאל ויאדוליד, ויטוריה גימראייש וטולוז הצרפתית. קונגו שיחק 17 פעמים בנבחרת קולומביה ובקופה אמריקה 1999 היה שותף לניצחון הגדול על ארגנטינה (0:3) כשהוא כובש את אחד השערים. טרם ברור מה מידת מעורבתו של קונגו בפרשה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר