"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

התחזית: התחממות הדרגתית

אחרי הגשם בשבת, מזג האוויר היום יהיה מעונן חלקית עד בהיר • בימים הבאים תחול עלייה בטמפרטורות • והכנרת ממשיכה להתמלא • התחזית המלאה

,עודכן
צילום: קוקו // חוף הים בתל אביב

מזג האוויר היום (ראשון) יהיה מעונן חלקית עד בהיר והטמפרטורות תהיינהללא שינוי ניכר.

לאורך מרביתו של יום שני מזג האוויר יהיה בהיר ותחול עלייה בטמפרטורות שיחזרו להיות רגילות לחודש מאי. ביום שלישי תחול התחממות נוספת, כשבהרים ובפנים הארץ הן יעשו גבוהות מהרגיל לעונה.

אנשים בחוף הים בשבת // צילום: גדעון מרקוביץ'
אנשים בחוף הים בשבת // צילום: גדעון מרקוביץ'

ביום רביעי יהיה מעונן חלקית עד מעונן ותחול עלייה נוספת בטמפרטורות. כמו כן, בהרים ובפנים הארץ הטמפרטורות יהיו גבוהות מהרגיל לעונה.

מרשות המים נמסר כי מפלס כנרת נמדד הבוקר על 208.90- מטרים. מדובר בעלייה של חצי סנטימטר מיום שישי. המפלס ממשיך לעלות, למרות שהוגברו פעולות השאיבה, ולכנרת מלאה חסרים עשרה סנטימטרים בלבד.

מפלס הכנרת מוסיף לעלות // צילום: גיל אליהו - ג'יני
מפלס הכנרת מוסיף לעלות // צילום: גיל אליהו - ג'יני
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר