"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ונסה בראיינט מצאה מכתב נוסף של קובי

אלמנתו של אגדת הכדורסל שחגגה יומולדת 38 השבוע, שיתפה ברשתות כי מצאה מסר נוסף מאב ילדיה: "הלוואי שהיינו ביחד"

,עודכן
צילום: רויטרס // ציור קיר של קובי וג'יאנה בלוס אנג'לס. ונסה ממשיכה להתמודד

כשלושה חודשים עברו מאז מותו הכואב והטראגי של קובי בראיינט ונראה כי עולם הספורט בכלל והכדורסל בפרט יצטרך זמן נוסף כדי לעכל את האובדן. מי שצריכה להסתכל לכאב מדי יום ולהמשיך קדימה היא אלמנתו של קובי - ונסה. היום (רביעי) שיתפה אלמנתו של אגדת הכדורגל פוסט ברשתות בו חשפה כי מצאה מכתב מבעלה. השבוע ונסה חגגה יומולדת 38, היומולדת הראשון שהיא חוגגת ללא בעלה והילדה הבכורה שלה - ג'יאנה.



ונסה כתבה בפוסט באינסטגרם: "אתמול מצאתי מעטפה שכתוב עליה: 'לאהבת חיי. מהפאפי שלך'. חיכיתי לקבל עוד מכתב ליום ההולדת שלי. זה נתן לי משהו לחכות לו. האירוניה היא שקובי צירף תמונה שלי שצוירה על ידי אמן, שבה אני מוחזקת על ידי מלאך. אני מתגעגעת לאהבת חיי ולמאמאסיטה הקטנה שלי, הנפש התאומה שלי. אסירת תודה להתעורר היום עם שלוש הבנות המתוקות שלי. הלוואי וכולנו היינו כאן יחד".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

View this post on Instagram

Yesterday I found an envelope labeled To: The Love of my Life. From, Tu Papi I waited to open one more letter on my birthday. It gave me something to look forward to today.The irony is that Kobe had a photo of me drawn with an Angel holding me up by an artist on the cover. Missing the Love of my Life and my sweet little Mamacita- my fellow Taurus. Grateful to wake up to my 3 sweet girls today. Wish we were all together.#MyBirthdayWish

A post shared byVanessa Bryant(@vanessabryant) on May 5, 2020 at 9:15am PDT

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר