"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

צ'לסי: לא מקצצים, תורמים לקהילה

הבלוז הודיעו כי שחקני הקבוצה לא יורידו בשכרם לאור משבר הקורונה אך ישתתפו בפעולות הצדקה שהמועדון לוקח בהן חלק

,עודכן
צילום: אי.פי.אי // בארקלי, וויליאן ומאונט. תורמים למועדון בדרך אחרת

צ'לסי הודיעה היום (שבת) כי שחקני הקבוצה לא יקצצו בשכרם לאחר דיונים שהיו בינם לבין ראשי המועדון בתוך משבר נגיף הקורונה. למרות שלא יקצצו בשכרם, השחקנים ימשיכו ליטול חלק משמעותי בפעילויות עזרה לקהילה שהבלוז מקיימים גם בימים אלה. מוקדם יותר החודש דיווח 'סקיי ספורט' כי שחקני צ'לסי מנהלים שיחות על הפחתת שכר כחלק מהצעדים להתמודד עם הקורונה כאשר מי שייצג את השחקנים היה הקפטן, סזאר אספיליקווטה.

'סקיי ספורט' דיווח כי הפחתת השכר שהשחקנים הסכימו לה היתה פחותה מ-10%. בזמן שהשיחות נמשכו, המועדון עודד את השחקנים להמשיך בעבודות הצדקה שלהם והם שמחו לשתף פעולה. בהצהרת המועדון עולה כי השחקנים לא יפחיתו בשכרם נכון לעכשיו ובמקום זאת הם התבקשו לתמוך בפעולות צדקה נוספות.

"נכון לעכשיו הקבוצה הבוגרת לא תתרום כלכלית למועדון ובמקום זאת הדירקטוריון הנחה את הצוות למקד את מאמציו בתמיכה נוספת במטרות צדקה אחרות. ככל שהמשבר יתפתח המועדון ימשיך לנהל שיחות עם הסגל בנושא תרומות כספיות לפעילות המועדון", נמסר בהודעה הרשמית.

בנוסף, צ'לסי אישרה כי לא תלך בעצת ממשלת בריטניה ולא תוציא את עובדיה לחל"ת. "איננו מתכננים לתת פיצויים כלליים עבור הצוות שלנו שנמצאים במשרה מלאה. נמשיך לשלם לעובדים 100% משכרם", בנוסף הבלוז הודיעו כי יפצו אוהדים שסגרו טיסות למינכן במסגרת גומלין שלב שמינית גמר ליגת האלופות וביטלו את הגעתם לגרמניה בעקבות התפרצות הנגיף.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר