"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

התוכניות של ניוקאסל: פוצ'טינו, קבאני ו-וויליאן

קבוצת הרכישה מערב הסעודית שאמורה להשתלט בימים הקרובים על המועדון, בונה על צירוף המאמן הארגנטינאי וחלוץ פ.ס.ז'

,עודכן
צילום: מתוך טוויטר // פוצ'טינו. יעמוד על הקווים בסט. ג'יימס פארק?

הבעלים החדשים שאמורים להשתלט בימים הקרובים על ניוקאסל ממשיכים לספק הצהרות ובונים תוכניות גדולות לעתיד המועדון. לאחר הפרסומים על מועמדותו לתפקיד המאמן של מסימיליאנו אלגרי, כעת יש שם חדש בקנה – מאוריסיו פוצ'טינו. המאמן שפוטר במהלך העונה מטוטנהאם וכעת נמצא בלי קבוצה, הוזכר במי שיקבל את המושכות לבנות את הפרויקט השאפתני בסט. ג'יימס פארק.

הבעלים החדשים מערב הסעודית יודעים שעל מנת למשוך מאמן גדול הם יחוייבו לבצע מסע רכש מרשים עם מספר שחקנים בכירים. מספר מקורבים למועדון מסרו ל-ESPN כי השחורים – לבנים רוצים לצרף את אדינסון קבאני, חלוץ פ.ס.ז' כאשר גם שמם של וויליאן מצ'לסי ודרייס מרטנס מנאפולי הוזכרו כמועמדים לחזק את הקבוצה.

הודעה רשמית על מכירת המועדון ממייק אשלי ע"י קבוצת הרכישה החדשה צפויה לצאת בימים הקרובים. הצדדים החליפו חוזים כאשר השלב הבא הוא בדיקת נאותות של ראשי הפרמייר ליג. לאחר מכן יועברו 300 מיליון ליש"ט לרכישת המועדון כאשר מי שצפוי להיות היו"ר החדש של הקבוצה הוא יאסיר אל רומאיאן, חברו הקרוב של מוחמד בן סלמאן, יורש העצר של ערב הסעודית.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר