"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הלו, זה פלייבק? בברייטון בונים על רעש מוקלט

על רקע החזרה לדשא ללא נוכחות קהל, בקבוצה האנגלית ביקשו מהנהלת הפרמייר ליג לאפשר להשמיע באיצטדיון קולות עידוד מזויפים: "זה יעזור לנו בתוצאות"

,עודכן
צילום: אי-אף-פי // הבעלים טוני בלום. מחשבה מקורית

באנגליה מתחילים להפנים שבתקופה הקרובה אולי יהיה אפשר לחזור ולשחק כדורגל, אבל זה יהיה ללא נוכחות קהל ביציעים. כמובן שיהיה מאוד מעניין לעקוב ולראות כיצד קבוצות הפרמייר ליג יתמודדו עם השקט המעצבן מכיוון הכיסאות השוממים, אך מי שכבר מנסה להקדים תרופה למכה היא הנהלת ברייטון, שבצעד מקורי ביקשה הערב (מוצ"ש) מהנהלת הליגה לאפשר לה להשמיע באיצטדיון הביתי שלה קולות עידוד מוקלטים.

ע"פ הדיווח בכלי התקשורת בממלכה, בהנהלת ברייטון רוצים להפר את השקט וביקשו רשות להפעיל את מכשירי ההגברה. "קולות מוקלטים או שאגות מזויפות עשויים מאוד לעזור לנו במשחקים שלנו, וכמובן גם בתוצאות", הבהירו במועדון.

כך או אחרת, אתמול דווח כי בפרמייר ליג רוצים לשוב להתאמן עד ה-18 במאי כאשר השאיפה היא לשחק כעבור שלושה שבועות ולדחוס את המשחקים שנותרו בחודש וחצי עד סיום העונה. ע"פ התסריט האופטימלי כל המשחקים יצטרכו להסתיים תוך שישה שבועות כך שהעונה תסתיים באמצע-סוף חודש יולי.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר