"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מספורול: "אני מתבייש במה שקורה בברצלונה"

גבריאל מספורול, לשעבר סגן הנשיא של ברצלונה, ביטא את אכזבתו מהמתרחש במועדון • על מסי: "אני חושב שהוא ישאר בברצלונה. טוב לו כאן"

,עודכן
צילום: רויטרס // מסי. "אצלו המשפחה שלו מעל הכל"

גבריאל מספורול, לשעבר סגן הנשיא של ברצלונה, ביטא את אכזבתו מהמתרחש במועדון הקטלוני, אחרי שהלילה התפטרו שישה חברי הנהלה כמחאה נגד הנשיא ברתומאו ודרשו לקיים בחירות.

"מה שקורה בברצלונה גורם לי להתבייש", אמר בראיון לרדיו 'מארקה', "זה נותן לי את התחושה שאנשים מבזבזים את הזמן במקום להקדיש אותו לדברים אחרים. הם מתעסקים באינטרסים אישיים, משחקי כוח וחילוקי דעות, אבל אני חושב שיש דברים חשובים יותר בימים אלו".

מספורול הוסיף: "ממה שאני יודע, ברתומאו הוא אדם נורמלי לחלוטין. זה כמו פוליטיקה, אני אף פעם לא רציתי להיכנס לפוליטיקות. משחקי אגו כאלו תמיד מסתיימים בפיצוץ. זו בושה. הוא כיהן קדנציה וחצי בשקט יחסי, אבל הוא מסיים את דרכו בצורה רעה. זה גם נכון שכל נשיא של ברצלונה מסיים בצורה רעה".

סגן הנשיא לשעבר התייחס לסיטואציה של ליאו מסי, שנותרה לו עוד שנה אחת בחוזה עם ברצלונה. "הוא המאסטר של ברצלונה. הוא מרגיש טוב מאוד כאן, ולא הולך לעזוב. מסי שם את המשפחה שלו לפני כל דבר, והם מאושרים מאוד בברצלונה. אני חושב שליאו ישאר".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר