"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"חייבים לתת לנו לפחות 3-4 שבועות של אימונים"

היום שאחרי: על פי הערכות, קבוצות ליגת העל יוכלו לחזור להתאמן, באופן חלקי או מלא, כבר בתחילת מאי, אך הן צפויות לדרוש לפחות שלושה שבועות של אימונים על מנת לחזור לעניינים • במנהלת ערים לדרישות, אך ההחלטה תתקבל בהתאם להתפתחויות וללוח הזמנים

,עודכן
צילום: עמי שומן // אימון מכבי ת"א בקריית שלום. כבר בתחילת מאי?

קבוצות ליגת העל דורשות ממנהלת הליגות לכדורגל זמן של שלושה עד ארבעה שבועות לצורך אימונים, מהרגע שמשרד הבריאות ייתן הוראה שניתן לחזור לשגרה.

עם סיום חג הפסח בעוד קצת יותר משבוע תיערך הערכת מצב בנושא של משרד הבריאות, כאשר על פי הערכות שונות, הקבוצות יוכלו לחזור להתאמן, באופן חלקי או מלא, כבר בתחילת מאי. לאור זאת, בקבוצות רוצים מספר שבועות של אימונים כדי להחזיר את השחקנים לכושר משחק לפני שהליגה תחודש.

מאמן בכיר בליגת העל אמר בנושא: "נתנו לשחקנים תוכניות לאימונים בבית אבל הם עכשיו כמו בפגרת הקיץ, יהיו חייבים לתת לנו לפחות 3-4 שבועות של אימונים".

במנהלת ערים לדרישות הקבוצות, אך ההחלטה בנושא תתקבל בהתאם להתפתחויות וללוח הזמנים, כך שייתכן והקבוצות יסתפקו רק בשבועיים של אימונים. יש לציין כי ייתכן והקבוצות יורשו לחזור להתאמן, אך עדיין לא לשחק, והתמונה כאמור, תתבהר לאחר חג הפסח.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר