"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הרכבות בהודו הפכו למתחמי טיפול ובידוד

העוצר הכללי שהוטל על אזרחי המדינה הוביל לכך שתנועת הרכבות הופסקה לראשונה מזה 167 שנים • יש כ-20 אלף קרונות שניתן להסב לטיפול בחולי הקורונה

,עודכן
קרון רכבת שהוסב לתא בידוד בהודו // צילום: אי.אף.פי

אחרי שבחודש שעבר, ב-25 במרץ, ראש ממשלת הודו, נרנדרה מודי, הכריז על הגבלות תנועה משמעותיות ולמעשה הטיל סגר כללי במדינה, הודו סגרה לראשונה מזה 167 שנים את מסילות הרכבת במדינה, ואף החלה להסב קרונות רכבת ישנים למתחמי בידוד בעבור אנשים שחלו בנגיף הקורונה.כך דיווחה רשת החדשות CNN.

הודו נכנסת להסגר מלא ל21 יום בצל הקורונה // צילום: רויטרס

בהודו, בעלת המיליארד ו-300 מיליון אזרחים, השימוש ברכבות הוא דבר הכרחי. עצירת תנועת הרכבות כחלק מהעוצר הכללי שהוטל בחודש שעבר, הוא צעד חסר תקדים מבחינת המשמעויות שלו על חייהם של עשרות מיליונים מאזרחי הודו.

עוד בנושא:

בוריס ג'ונסון פונה לבדיקות בבית חולים

בשל הקורונה: נאום היסטורי של המלכה

הנשיא טראמפ מתריע: "יהיה הרבה מוות"

"השבוע הקרוב הולך להיות הפארל הארבור שלנו"

למעשה, הניסיון לבלום את התפשטות נגיף הקורונה, בין היתר באמצעות עצירת תנועת הרכבות במדינה, הוביל לכך שלראשונה מזה 167 שנים, מסילות הרכבת ההודיות, המרכיבות את רשת מסילות הרכבת הישנה ביותר ביבשת אסיה, לא נמצאות בשימוש.רשת הרכבות בהודו, הנחשבת לרביעית בגודלה בעולם, והרשות בעלת הכי הרבה מועסקים בהודו, מפעילה 125 בתי חולים ברחבי המדינה, כך שיש לה את היכולת לספק ולנייד מיטות לצורך הסבת קרונות למתחמי בידוד.

קרון רכבת שהוסב למתחם בידוד // צילום: איי.אף.פי
קרון רכבת שהוסב למתחם בידוד // צילום: איי.אף.פי

עד כה, חברת הרכבות המרכזית בהודו הקדישה 6,500 מיטות טיפול בחולים לצורך המלחמה בווירוס הקורונה, כשמתוכן כשליש בלבד יהיו בקרונות ממוזגים עם מאווררים. לפי הדיווחים, למועצת הרכבות יש 13 אלף מיטות זמינות בכל בתי החולים שלה שיאפשרו טיפול בחולים בנגיף הקורונה.

פיוש גויאל, שר הרכבות והמסחר בממשלת הודו פרסם ברשת הטוויטר תמונות של קרונות הרכבת שעברו הסבה וכתב כי "מתכוננים להיאבק בווירוס הקורונה: ביוזמה חדשה, מועצת הרכבות הסבה קרונות רכבת לתאי בידוד בעבור מטופלי קורונה. כעת, הרכבות יציעו סביבה נקייה, מחוטאת והגיינית בעבור מטופלים בכדי שיוכלו להחלים בנחת.

Preparing to Combat Coronavirus: In a novel initiative, Railways has converted train coaches into isolation wards for COVID-19 patients



Now, Railways will offer clean, sanitised & hygienic surroundings for the patients to comfortably recover.#IndiaFightsCoronapic.twitter.com/miYO3LOGfN

— Piyush Goyal (@PiyushGoyal)March 28, 2020

אתר החדשות"פיננשל אקספרס"דיווח כי מועצת הרכבות בהודו, בראשותו של היו"ר וינור קומאר יאדאב, הודיעה ב-30 במרץ כי ניתן להמיר כ-20 אלף קרונות רכבת ישנים, הפזורים ברחבי המדינה, יוכלו לעבור הסבה למתחמי בידוד לחולים בקורונה וזאת בכדי לפתח מתחמי סגר וטיפול בחולים ובנשאי הנגיף הפוטנציאליים. בשלב הראשוני, התירה מועצת הרכבות להתחיל להסב 5,000 קרונות ישנים למתחמי בידוד וטיפול בעבור חולים בקורונה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר