הפועל חיפה בעקבות מכבי נתניה

לשחקנים הוצע מתווה קיצוץ של 50 אחוזים עד לתום העונה, ויצטרכו להחזיר תשובה לבעלים יואב כץ • השוער רן קדוש הסכים לצאת לחל"ת ונזרק מקבוצת הווטסאפ של השחקנים

צילום: דני מרון // שחקני הפועל חיפה. זעמו על שוער המשנה שלהם

כבר שבועיים שבהפועל חיפה מנסים להגיע למתווה קיצוץ בשכר השחקנים כדי להימנע מהוצאתם לחל"ת, וכעת נראה כי נבדקת אפשרות אחרונה: מתווה דומה לזה שביצעה מכבי נתניה - קיצוץ של 50 אחוזים עד לתום העונה. 

בשלב זה לא מדובר על העונה הבאה, אך גם כאן נראה שיהיה קיצוץ מסוים, אם כי לא בסכומים האלה. השחקנים יבחנו את הדברים ויצטרכו להשיב לבעלים יואב כץ, אחרי שהמשא ומתן בין הצדדים התפוצץ כמה פעמים. 

סוף השבוע היה לא שקט גם בין השחקנים לבין עצמם. השוער רן קדוש הסכים לצאת לחל"ת ועורר את זעמם של חבריו, שהוציאו אותו מקבוצת הווטסאפ הקבוצתית. כץ כעס על כך וביקש להחזירו. 

בהמשך נימק קדוש את החלטתו בפוסט שהעלה ברשתות החברתיות: "צריך לתת לבעלים אפשרות להישאר עם הראש מעל המים. המעט שאנחנו יכולים לעשות הוא להראות סולידריות עם מאות אלפי האוהדים שיושבים עכשיו בבתים, ולצאת לחל"ת כמו כולם כאקט של ערבות הדדית והבנה שזו התרומה הקטנה שלנו במאבק הזה". 

אגב, כץ אהב מאוד את הדרך שבה נהג קדוש, ולמרות אי־ההסכמה מצד חבריו, נראה כי הצעד הזה עשוי להשאירו בקבוצה גם בעונה הבאה.

 

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר