"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

קיבלתם הודעה על תלושים חינם? זה פייק

הודעת ווטסאפ שקרית שהופצה בישרה על "תלושים חינם בסך 900 שקלים בשופרסל" • החברה: "זו הונאה פרסומית והתחזות"

,עודכן
אין תלושים חינם. שופרסל // צילום: גדעון מרקוביץ

שוב זה קורה: על רקעהתפשטות נגיף הקורונה בישראל, ישראלים רבים קיבלו הודעה בוואטסאפ לפיה שופרסל מחלקת קופונים בסך 900 שקלים. אז נאמר מראש: היא לא מחלקת, ואתם לא צריכים להעביר את ההודעה או ללחוץ על הלינק.

צילום: משה בן שמחון



למרות שההודעה מוצגת כאילו היא מטעמה של רשת שופרסל, והלינק מוביל לאתר עם לוגו של החברה - מדובר בהונאה וניצול שלהמצב הרגיש בו נמצא המשק. בהודעה שהופצה היום נכתב: "הרשת מחלקת את הקופונים החופשיים בשווי 900 שקל. קיבלתי את הקופון".

הודעה דומההופצה בנובמבר 2018, ונראה כי מדי שנה היא תמשיך לצוץ ברשתות החברתיות שלכם, כפי שקורה עכשיו בניסיון למשוך את תשומת ליבם של אזרחים במצב הרגיש. בהודעה אחרת שהופצה בעבר נכתב ״שופרסל חוגגת את יום הולדתו ה-60 ומספקת קופונים חינם בשווי 900 שקל. רק קיבלתי את השובר שלי. להודעה מצורף לינק״.

משורפסל נמסר בתגובה: ״כפי שהודענו בעבר אנו עדים להפצה מחודשת באמצעות הוואטסאפ של הודעה המזמינה אנשים להיכנס לקישור שמציע הענקת קופונים בסך 900 ש"ח. נדגיש כי מדובר בהונאה פרסומית ובהתחזות. לשופרסל אין קשר למודעה הזו ולכן הציבור מתבקש שלא להיכנס לקישור המדובר ולא להעבירו הלאה״.טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר