"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

שניר נציה חתם בגרוסוולשדט

ליגיונר רביעי בכדוריד הגרמני: פיבוט נבחרת ישראל ומכבי ראשון לציון, חתם לשלוש שנים בקבוצה מהליגה השלישית

,עודכן
צילום: הדר ואן קולא, איגוד הכדוריד // נציה בחצי גמר גביע המדינה, בחודש שעבר

ליגיונר רביעי בכדוריד הגרמני: שניר נציה, פיבוט נבחרת ישראל ומכבי ראשון לציון, חתם לשלוש שנים בגרוסוולשטאדט מהליגה הגרמנית השלישית. היעד הבא שלו הוא מועדון עם מסורת והיסטוריה מפוארת, שהיה על סף חזרה לבונדסליגה השנייה במסלול שדומה לזה שעשו אייזנאך ויואב למברוזו, עד שמשבר הקורונה עצר את הפעילות. מועדון שבו שיחקו בעבר האחים חן וגיל פומרנץ.



נציה (20.5, 2.00 מטר) היה תחת מעקב של המנהל המקצועי של גרוסוולשטאדט, מאז השתתף בפרויקט נבחרת הנוער בגרמניה לפני שלוש שנים. אז, המנהל המקצועי שימש כמאמן קבוצת הנוער של גומרסבאך, ששיחקה בליגה הבכירה, אבל הדברים לא הסתדרו.



לפני כחודשיים, נציה הגיע לגרמניה וערך שבוע של התרשמות בשני מועדונים – גומרסבאך וגרוסוולשטאדט, כשברקע גם רימפאר מליגת המשנה (המועדון שבו ישחק יונתן דיין בעונה הבאה) הביע את התעניינות. נציה בחר בגרוסוולשטאדט, מועדון עם עבר מפואר ביותר - שכולל בין היתר שתי זכיות בגביע אירופה לאלופות, שש אליפויות גרמניה וארבעה גביעי מדינה בגרמניה. הסיכום הושג כבר לפני מספר שבועות ולאחר מכן הגיעה החתימה.

הוא מצטרף בכדוריד הגרמני לדיין שעובר מגומרסבאך לרימפאר, ליואב למברוזו שמשחק באייזנאך ולוטש עיניו לבונדסליגה הבכירה, ולדניאל מוסינדי שמשחק בארלנגן מהבונדסליגה הבכירה. הצטרפותו של נציה לגרוסוולשטאדט מסמלת הישג חסר תקדים לעירוני רחובות, מועדון קטן ששלושה בוגרי מחלקת הנוער שלו משחקים בכדוריד הגרמני בו זמנית.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר