"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

חברת הוועד האולימפי היפני: "לדחות את המשחקים"

בראיון לתקשורת היפנית, קאורי ימאגוצ'י קראה לדחיית אולימפיאדת טוקיו 2020: "לא צריך לקיים את המשחקים במצב שאנשים לא יכולים ליהנות מהם. הספורטאים לא מסוגלים להתאמן ולא יגיעו מוכנים" • בוועד האולימפי הבינלאומי מתעקשים: המשחקים יתקיימו כמתוכנן

,עודכן
צילום: Getty Images // המשחקים האולימפיים יתקיימו במועד?

חברת הנהלת הוועד האולימפי היפני, קאורי ימאגוצ'י, קראה היום (חמישי) לדחיית אולימפיאדת טוקיו מכיוון שספורטאים אינם מסוגלים להיערך כראוי כתוצאה מהתפשטות נגיף קורונה, כך אמרה לעיתון "ניקיי" היפני.

ימאגוצ'י, שזכתה במדליית ארד בג'ודו במשחקים האולימפיים בסיאול בשנת 1988, אמרה כי היא מתכוונת להעלות את הנקודה הזו בישיבת מועצת המנהלים של הוועד שנקבעה ל -27 במרץ.

"לא צריך לקיים את האולימפיאדה במצב שאנשים בעולם לא יכולים ליהנות מהם", אמרה ימאגוצ'י. "למיטב הבנתי, ספורטאים בארצות הברית ובאירופה אינם מסוגלים להתאמן כרגיל ולסיים את משחקיהם במוקדמות. זה בלתי אפשרי עבורם להופיע מוכנים לפתיחת המשחקים, עם כל הסיכונים הנלווים לכך," אמרה.

דבריה של ימאגוצ'י מגיעים לאחר שחברת הוועד האולימפי הבינלאומי, היילי וויקנהייזר קראה ביום שלישי להחלטה להמשיך עם המשחקים "חסרת רגישות ולא אחראית".

וויקנהייזר, שהתמודדה בנבחרת קנדה בהוקי קרח בחמש אולימפיאדות חורף ובאולימפיאדת הקיץ 2000 בסופטבול, כתבה בחשבון הטוויטר: "המשבר הזה גדול יותר מהמשחקים האולמיפיים. ספורטאים לא יכולים להתאמן".

מארגני טוקיו 2020 והוועד האולימפי הבינלאומי התעקשו שוב ושוב כי המשחקים יתקיימו כמתוכנן בבירת יפן החל ב -24 ביולי ועד ה- 9 באוגוסט.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר