"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הודו: יותר ממיליארד אנשים יכנסו לעוצר

ראש ממשלת הודו, נרנדרה מודי, הורה על "עוצר ציבורי" בן 24 שעות ברחבי המדינה, במטרה לבלום את התפשטות הקורונה • הסגר יחל ביום ראשון הקרוב

,עודכן
אזרחים הודים צופים בנאומו של ראש הממשלה מודי // צילום: איי.פי // אזרחים הודים צופים בנאומו של ראש הממשלה מודי // צילום: איי.פי

ראש ממשלת הודו, נרנדרה מודי, הכריז היום (חמישי) על עוצר ציבורי כללי ברחבי הודו, זאת במטרה לבלום את התפשטות נגיף הקורונה במדינה.

העוצר, שיימשך 14 שעות, ייכנס לתוקפו ביום ראשון מהשעה שבע בבוקר עד השעה תשע בערב. מודי הוסיף כי ייתכן והממשלה תבחר להאריך את העוצר, ויוחרגו ממנו עובדים חיוניים כמו המשטרה, השירותים הרפואיים ושליחי המזון.

"במשך החודשיים האחרונים, מליוני בני אדם עובדים יום ולילה בבתי החולים, שדות התעופה והמרפאות ומסכנים את חייהם בשירותם של אחרים. ביום ראשון, בשעה חמש בערב אנו נעמוד במפתני ביתנו, על המרפסות והחלונות שלנו ונמחא כפיים, נצלצל בפעמונים למשך חמש דקות עבור אותם אנשים אמיצים", אמר ראש הממשלה מודי.

שוטרות הודיות נערכות לאכיפת העוצר // צילום: רויטרס
שוטרות הודיות נערכות לאכיפת העוצר // צילום: רויטרס




מודי ביקש מהציבור לשתף פעולה עם העוצר וביקש כי: "אם אפשרי, אני רוצה שכל אזרח יידאג ליידע לפחות עשרה אזרחים אחרים על העוצר ועל הדרכים למנוע את התפשטות הקורונה".

העוצר שהכריזה עליו ממשלת הודו הוא הסגר הגדול ביותר שננקט על ידי ממשלה כלשהי בעולם והוא צפוי להקיף את כלל אזרחי המדינה המונה 1,326,000,000 נפש. בנוסף הכריז מודי על סגר מלא על מדינת קשמיר, שם סכסוך מתמשך בין בדלנים לצבא מקשה את פעולות הצוותים הרפואיים.



טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר