"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

קינן: "הפוסט של שכטר לא תורם לאיחוי הקרע בחברה"

בלם סקרמנטו האמריקנית מתייחס לקטטה הפוליטית ברשת ויוצא נגד חלוץ מכבי ת"א: "לא תורם לגיבוש השחקנים בקבוצות הכוללות יהודים וערבים"

,עודכן
צילום: אלן שיבר // דקל קינן ואיתי שכטר במדי נבחרת ישראל. היו זמנים

דקל קינן, בלם סקרמנטו האמריקנית ונבחרת ישראל לשעבר, התייחס הערב (שני) לסערהסביב הפוסט של חלוץ מכבי ת''א איתי שכטר נגד ממשלה בתמיכת הרשימה המשותפת. בפוסט תויגו גם עומר אצילי,דור מיכה, יונתן כהן, אייל גולסה, מאור קנדיל, אלירן עטר, אבי ריקן, עידן ורד ואופיר דוידזדה.



"הצטערתי לראות את תוכנו של הפוסט הפוליטי של חבריי הכדורגלנים", כתב קינן והוסיף: "זה לא תורם לגיבוש השחקנים בקבוצות הכוללות יהודים וערבים, ובוודאי אינו תורם לשיפור יחסי האמון בתוככי החברה הישראלית. מוטב היה, לעניות דעתי, שלא היה נכתב".



בהמשך חידד קינן את המסר והוסיף: "אני בעד שספורטאים יביעו דעה, בכל נושא אגב. הפעם התייחסתי לתוכנו הספציפי של הפוסט שלא ממש תורם לאחות את הקרעים בחברה הישראלית".



כזכור, מספר שחקנים מהמגזר הערבי בהם החלוץ מונאס דאבור והמגן טאלב טוואטחה יצאו נגד שכטר נוצר שיח והתנגחות בין שחקנים ברחבי הרשת.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר