"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ה-ATP הודיע על השבתה ל-6 שבועות

הארגון האחראי על סבב הגברים בטניס העולמי, הודיע על הפסקת פעילות שבהם לא ייערכו טורנירים עד ה-20 באפריל • הרולאן גארוס בסכנה

,עודכן
צילום: Gettyimages // נדאל. גם הטניס מושפע מנגיף הקורונה

ארגון ה-ATP הודיע על הפסקת פעילות לשישה שבועות, שבהם לא ייערכו טורנירים. משמע שעד ה-20 באפריל עונת הטניס תהיה מושבתת. מלבד האינדיאן וולס וטורניר מיאמי שבוטלו לאחר דרישת לא מעט שחקנים בסבב, טורניר החימר ביוסטון, טורניר מארקש, טורניר מונטה קרלו, טורניר ברצלונה ואליפות הונגריה הפתוחה לא יתקיימו.

בנוסף, קיומו של טורניר הרולאן גארוס שאמור להיפתח ב-24 במאי נמצא גם הוא בספק רב. החל מה-20 באפריל ועד ה-24 במאי אמורים להתקיים בספרד ואיטליה 2 טורנירי הכנה לגראנד סלאם והמצב של נגיף הקורונה במדינות לא מבשר טובות להמשך. מנהל הטורניר ג'י פורז'ה אמר על הנושא: "יש זמן עד הרולאן גארוס, נקווה שדברים ישתנו במהירות. לפני הכל צריך לחשוב על בריאות השחקנים והצופים".



israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר