"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

המשחק בין סיטי לארסנל נדחה

מספר שחקנים של התותחנים בבידוד לאחר שפגשו את אבנגלוס מרינאקיס, בעלי אולימפיאקוס שנדבק בקורונה • ובינתיים, וולבס מגנה את החלטת אופ"א שלא לדחות את משחקה מול היוונים מחר בליגה האירופית

,עודכן
צילום: אי.פי.אי // שחקני ארסנל חוגגים. לא חסינים

לראשונה מאז התפרצות נגיף הקורונה, משחק בפרמייר ליג נדחה. היום (רביעי) הודיעו קברניטי הליגה האנגלית על דחיית המשחק בין ארסנל למנצ'סטר סיטי שהיה אמור להתקיים הערב. הסיבה: התותחנים הודיעו כי מספר שחקנים מהקבוצה ואנשי הצוות המקצועי נכנסו לבידוד לאחר שנפגשו עם אבנגלוס מרינאקיס, בעלי אולימפיאקוס לאחר המשחק בין הקבוצות לפני כשבועיים במסגרת הליגה האירופית.

אתמול פורסם כי הבעלים של הקבוצה היוונית שבחזקתו גם מועדון אנגלי, נוטינגהאם פורסט, נדבק בקורונה. היום החליטו בהנהלת הפרמייר ליג יחד עם הקבוצות על קיום ההתמודדות במועד אחר. בהודעה שהוציאה ארסנל נכתב: “על פי ההמלצות הרפואיות שקיבלנו, הסיכוי שהשחקנים יידבקו בקורונה נמוך מאוד, אך אנחנו ממלאים באדיקות את אמצעי הזהירות כפי שהם מומלצים על ידי הממשלה".

מרינאקיס. נדבק בקורונה וגרם לביטול משחק בפרמייר ליג // צילום: אי.אף.פי

עוד נכתב בהודעה: "כתוצאה מההחלטה, השחקנים לא יהיו זמינים למשחק הערב נגד מנצ’סטר סיטי והנהלת הפרמייר ליג החליטה על דחיית המשחק. השחקנים יישארו בביתם עד סוף תקופת הבידוד, יחד עם ארבעה אנשי צוות נוספים שישבו ליד אבנגלוס מרינאקיס במהלך המשחק”.

בתוך כך, וולבס מגנה את החלטת אופ"א שלא לדחות את משחקה מול היוונים, שאמור להיערך מחר באתונה, במסגרת שמינית גמר הליגה האירופית. "אנחנו לא מבינים למה מאלצים אותנו לקחת סיכון מיותר", נמסר מהקבוצה האנגלית, שראשיה חוששים מהידבקות של שחקניהם בוירוס הקורונה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר