"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אין אופי, יש דאגות: בטיס הדהימה את ריאל מדריד

דווקא אחרי הניצחון בקלאסיקו, הבלאנקוס בעטו בדלי והפסידו 2:1 מול האנדלוסים • סידני כבש ראשון, בנזמה השווה זמנית בפנדל וטייו הכריע בדקה ה-82 • ברצלונה אמרה תודה ונשארה בפסגה

,עודכן
צילום: אי-אף-פי // בטיס חוגגת, ויניסיוס מתקשה להאמין

דווקא שבוע אחרי שעלתה לפסגה אחרי ניצחון על ברצלונה בקלאסיקו, ריאל מדריד שוב הצליחה לבעוט בדלי לאחר שהשאירה הערב (ראשון) שלוש נקודות חשובות במגרשה של ריאל בטיס, שמצדה רשמה 1:2 דרמטי במיוחד על חשבון הבלאנקוס. החבורה של זינדין זידאן איבדה את המומנטום כשלא הצליחה לחבר ניצחון שני ברציפות על מנת לחזור אל המקום הראשון בטבלה.

אחרי מחצית ראשונה בשליטת בטיס, האורחים עלו בצדק על הלוח בדקה ה-40 וזה קרה בזכות הבלם סידני, שבעט מזווית קשה טיל לפינה הימנית של טיבו קורטואה. בדקה האחרונה של המחצית הראשונה, סידני בעט במרסלו ברחבה, והשופט הורה ללא היסוס על הנקודה הלבנה. בנזמה ניגש לבעוט את הפנדל ולא התקשה להכניע את רובלס. תיקו 1:1 עוד לפני החצי השני.

בדקה ה-82, הגיע הנוקאואט של בטיס. האורחים איבדו את הכדור במרכז המגרש, גוארדאדו מצא את טייו שלא נכשל מול קורטואה.1:2 אדיר לריאל בטיס.

אחרי שעלתה לגמר הגביע, אתלטיק בילבאו המשיכה את המומנטום עם 1:4 בויאדוליד, במה שהיה ניצחון החוץ השני שלה העונה בלבד. את השערים כבשו אונאי לופס, ראול גרסיה, אינייקי וויליאמס, ואיניגו קורדובה. עוד הערב: אוססונה – אספניול 0:1, לבאנטה – גראנדה 1:1.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר