"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הגדולות מתנגדות למשחקים ללא קהל

הישיבה הדחופה במינהלת בשל הנחיות משרד הבריאות האוסרות על קיום אירועים עם מעל 5000 איש החלה, בקבוצות הגדולות מעדיפים לדחות את המשחקים מאשר לשחק ללא קהל

,עודכן
אצטדיון בלומפילד הריק, צילום: עודד קרני

מינהלת הליגה תקיים הבוקר (חמישי) ישיבה דחופה לקראת מחזור הפלייאוף העליון שאמור להיערך בשבת. הסיבה היא ההגבלות החדשות של משרד הבריאות על כניסת קהל באירועים גדולים עד 5,000 איש. בשל כך נדחה אתמול משחק רבע גמר הגביע של מכבי חיפה מול הפועל ב"ש.

אלא שהמועדונים הגדולים מתנגדים לקיום משחקים ללא קהל או תחת הגבלה שכזו. בשיחות פנימיות תהו ראשי מכבי חיפה ומכבי ת"א: "מה שווה הכדורגל ללא קהל? עדיף לדחות את המשחקים מאשר לעשות עוול לעשרות אלפי אנשים ולמוצר כולו".

מעבר לכך, בקרב הגדולות טוענים כי זה יהיה עוול למוצר כולו. חשוב לציין כי לכל ארבעת הגדולות: מכבי חיפה, מכבי ת''א, בית''ר ירושלים והפועל ת"א יש למעלה מ-5,000 מנויים ואי אפשר לאפשר כניסה חלקית של קהל. לפיכך, הגדולות יעלו הבוקר את האפשרות לדחיית הליגה. עדיין לא ברור לכמה זמן שכן גם מנהלת הליגה לא קיבלה עדיין תשובה ברורה בנושא. "אין אף אחד בעולם שיודע מתי תסתיים פרשת הקורונה" הסביר גורם בהתאחדות לכדורגל.

ביום שבת צפויה מכבי ת''א לארח את הפועל חיפה למשחק הראשון בפלייאוף העליון (16:45) באצטדיון בלומפילד. הצפי של הצהובים היה לכמות של בין 15 ל-20 אלף צופים. ביום שני אמורה מכבי חיפה לארח את הפועל ת''א ושם הצפי הוא ל-25 אלף אוהדים בסמי עופר. לאור הגבלת אירועים עד 5,000 איש, הקבוצות לא יוכלו לקיים את המשחקים עם קהל.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר