"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

סילבס: "אולי איבדנו טיפה את הצניעות"

מאמן הפועל חיפה אחרי ההדחה מגביע המדינה: "המשחק הכי גרוע שלנו העונה. בני יהודה הייתה הרבה יותר טובה. כולנו היינו מאוד רעים" • ניקולה גולאן וסער פדידה הפצועים, בספק למשחק מול מכבי ת"א בשבת

,עודכן
צילום: מאור אלקסלסי // דיכאון בהפועל חיפה. הלך הגביע

הפועל חיפה הודחה הערב (שלישי) מגביע המדינה אחריהפסד ביתי 2-0 לבני יהודה. האדומים הגיעו אחרי ההעפלה לפלייאוף העליון במסגרת הליגה, אך הערב הם נראו רע וכעת הם יתרכזו בליגה.

אם לא די בהפסד, שני שחקנים נפצעו ונמצאים בספק גדול למשחק בשבת מול מכבי ת''א. הבלם הסרבי ניקולה גולאן נתפר בברכו אחרי כניסה של אליסון דוס סנטוס. גם הקשר סער פדידה נחתך בברך והוחלף במחצית הראשונה.

"זה המשחק הכי גרוע שלנו העונה", הודה המאמן המפסיד חיים סילבס, "אין לי הסבר לזה. זה לא שחקן או שניים, מהתחלה הרגיש לי שהאנרגיות שהבאנו בחודשיים-שלושה האחרונים לא היו. אולי איבדנו טיפה את הצניעות במשחק הזה. לא היה ספק שבני יהודה היא הקבוצה הטובה במשחק והגיע להם לעלות. כל הכבוד להם".

בני יהודה חוגגת על חשבון הפועל חיפה // צילום: מאור אלקסלסי

עוד הוסיף סילבס: "לא הייתי חדים, גישה לא טובה. המצחיק הוא שבתוצאה עוד היינו במשחק, אבל לא הגיע לנו לנצח. כולם רצו לנצח אבל היינו רעים. אני מתנצל על איך שנראינו בפני כל מי שקשור בהפועל חיפה".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר