נגמר בנזיפה? הפגישה של המלכה והארי
הרגעים האחרונים לפני הפרישה מבית המלוכה • השניים נפגשו בפעם הראשונה לאחר ההכרזה • הנסיך עורך ביקור קצר בבריטניה לקראת ה"מגזיט"
שבועות אחדים לפני העזיבה הרשמית של הנסיך הארי ואשתו מייגן אתבית המלוכה, נפגשו השבוע המלכה אליזבת ונכדה לפגישה אחרונה לפני הפרישה.
הנסיך הארי בהתייחסות רשמית ראשונה לנסיגה מבית המלוכה הבריטי
הנסיך ובני משפחתו עתידים לעזוב רשמית את משפחת המלוכה ולהתחיל את חייהם החדשים בקנדה בסוף החודש, ורגע לפני הארי הגיע בשבוע שעבר לביקור קצר בממלכה לסגירתהפרטים האחרונים.

אחד הנושאים המרכזיים בביקור עבור הנסיך היה לשבת לשיחה עם סבתו, המלכה אליזבת וליישב את ההדורים לאחר החתול השחור שעבר בין השניים לאחר ההכרזה המתוקשרת על הפרישה מהחיים המלכותיים.
כפי שפורסם בעיתון הלונדוני "הסאן", התרחשה בתחילת השבוע בטירת ווינזדור והייתה "מאוד רגועה" ועל פי דיווחים, המלכה סיימה את שיחתם ואמרה להארי: "אתה אהוב ותמידתתקבל בחזרה בברכה".
בתוך כך, הארי ומייגן יבלו את השבועות הקרובים בארגונים אחרונים לקראת ה"מגזיט" והבהירו כי אינם מעוניינים להסתמך על כספי הציבור בחייהם החדשים. לכן סוכם בין היתר שיחלקו את זמנם בין קנדה ובריטניהעד למעבר הסופי.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו