"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הקורונה: גם קורין גדעון "בקורבנות"

בוטלה השתתפותה של גדעון בטקס פרסי ספיר • גדעון שוהה בימים אלו באיטליה ועל פי ההנחיות תוכנס לבידוד כשתשוב לארץ

,עודכן
חוזרת מאיטליה ותיכנס לבידוד. קורין גדעון, צילום: אורן בן חקון

בהפקת טקס פרס ספיר ביטלו את הנחייתה של קורין גדעון, בשל חשש מקורונה, זאת על אף שהטקס יתקיים יומיים לאחר תום תקופת הבידוד.

מגישת הטלוויזיה מטיילת בימים אלה באיטליה וצפויה לחזור לארץ מחר, ובהתאם להוראת משרד הבריאות היא תשהה בבידוד במשך שבועיים.

ל״ישראל היום״ נודע כי, על אף שסוכמו הפרטים ונקבע יום צילום, בהפקת הטקס היוקרתי הודיעו לגדעון כי לא תוכל להנחות את הטקס מחשש לקורונה. נציין כי בהפקה מודעים לפרטים, אך בכל זאת החליטו לבטל מחשש שהמחלה תתפרץ במהלך תקופת הבידוד חלילה והם ישארו ללא מנחה. את מקומה של גדעון יתפוס מיכאל אלוני.

ממפעל הפיס נמסר בתגובה: ״אנו מאד מכבדים ומעריכים את קורין גדעון ושמה אכן עלה כאחת המועמדות להנחיית טקס פרס ספיר לספרות של מפעל הפיס. יחד עם זאת, בשום שלב לא נחתם עימה חוזה״.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר