"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

נשים: ניצחונות להרצליה ולפתח תקווה

בנות הרצליה ניצחו במשחק חוץ את מכבי רעננה 58:68, הפועל בני פ"ת השיגה ניצחון שני העונה לאחר שגברה על מכבי חיפה 70:75

,עודכן
צילום: עודד קרני // ג'מריס דיוויס. 17 נקודות ו-19 ריבאונדים

קבוצת הנשים של בנות הרצליה ניצחה במשחק חוץ את מכבי רעננה, הפועל בני פ"ת השיגה ניצחון שני העונה לאחר שגברה על מכבי חיפה, הערב (שני), במשחקי המחזור ה-3 בבית התחתון של ליגת אתנה ווינר לנשים.

מכבי רעננה – בנות הרצליה 68:58

בנות הרצליה רשמה ניצחון ראשון העונה על מכבי רעננה 58:68 במשחק בו הצטיינו ג'מריס דיוויס עם 17 נקודות ו-19 ריבאונדים ואלכסיס בראון עם 23 נקודות. רבקה גרדנר בלטה עם 15 נקודות, 9 ריבאונדים ו-7 אסיסטים. מייגן סימונס הובילה את הקלעיות של רעננה עם 19 נקודות.

קלעו לרעננה:מייגן סימונס 19, טיאנה מולדרו 16 (11 ריבאונדים), אופיר קסטן 11, אביטל צוובנר 6, מורן ספיר 4, נועה גבעון 2.

קלעו להרצליה:אלכסיס בראון 23, ג'מריס דיוויס 17 (19 ריבאונדים), רבקה גרדנר 15, מאי דיין 9, ליעד אורבך והדר חדד 2 כ"א.

הפועל בני פ"ת – מכבי חיפה 70:75

הפועל בני פ"ת רשמה ניצחון ליגה שני לאחר שגברה 70:75 על מכבי חיפה. קלינדה זאקארי הובילה את רשימת הקלעיות של פתח תקווה עם 21 נקודות ומוניק ריד הוסיפה 17 נקודות ו-10 ריבאונדים. קריסטי בלוק (23 נקודות) וקיילה הילסמן (19 נקודות) בלטו בחיפה.

קלעו לפ"ת:קלינדרה זאקארי 21, מוניק ריד 17, בריטני ג'ונס 15, ניצן עמר 10, אופיר לביא 7, אריאלה רוזנטל 5.
קלעו לחיפה:קריסטי בלוק 23, קיילה הילסמן 19, שי אלון 10, ספיר תירוש 6, אלכס הארדן 5, אבני סמיונוביץ 4, תמר זינגר 3.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר