בוזגלו: "כולנו עוברים רכבת הרים מקצועית ורגשית"

קשר הפועל ת"א, שלא שיחק בניצחון על בית"ר בטדי, שיתף את האוהדים ברגשותיו: "כולם שואלים למה אתה לא משחק? תמיד צריך לזכור שהמשחק יותר גדול מכולנו"

מאור בוזגלו. חוזר לדשא, צילום: ברני ארדוב

מסתבר שמאור בוזגלו לא בדיוק מתרגש מהעובדה שהוא לא זכה לדקות משחק במשחק בניצחון של הפועל ת"א מול בית"ר ירושלים ביום שני האחרון בטדי. הקשר העלה הבוקר (רביעי) פוסט באינסטגרם מה הוא שיתף את האוהדים מה באמת עובר עליו בתקופה האחרונה בחודורוב.

"למה אתה לא משחק? למה אתם מתחמם כבר מהמחצית הראשונה ולמה ולמה ולמה... ", כתב בוזגלו, "קלישאתי ככל שיהיה, כדורגל הוא משחק קבוצתי, נקודה. גם אם לפני שבועיים הבקעתי שער ניצחון, יש מטרות ויש דרך.

"יש משחקים שלוקחים בשיניים ויש נקודות שחייבות להיות בקופה גם אם זה אומר שצריך לתת חיבוק למחליף השלישי ולאחל לו בהצלחה. בקבוצת כדורגל כל שחקן חשוב והוא פרמטר של הצלחה או כישלון וזה לא משנה אם הוא כוכב או רק עלה מהנוער. 

"רכבת הרים מקצועית ורגשית זו הצורה הטובה ביותר לתאר קריירה של כדורגלן ותמיד צריך לזכור שהמשחק יותר גדול מכולנו".


View this post on Instagram

למה אתה לא משחק? למה אתם מתחמם כבר מהמחצית הראשונה ולמה ולמה ולמה... קלישאתי ככל שיהיה, כדורגל הוא משחק קבוצתי, נקודה. גם אם לפני שבועיים הבקעתי שער ניצחון, יש מטרות ויש דרך. יש משחקים שלוקחים בשיניים ויש נקודות שחייבות להיות בקופה גם אם זה אומר שצריך לתת חיבוק למחליף השלישי ולאחל לו בהצלחה. בקבוצת כדורגל כל שחקן חשוב והוא פרמטר של הצלחה או כשלון וזה לא משנה אם הוא כוכב או רק עלה מהנוער. רכבת הרים מקצועית ורגשית זו הצורה הטובה ביותר לתאר קריירה של כדורגלן ותמיד צריך לזכור שהמשחק יותר גדול מכולנו .

A post shared by MAOR BUZAGLO (@buzaglomaor_11_official) on Feb 19, 2020 at 1:57am PST

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר