"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מיהו בן הזוג החדש של דנה פרידר?

לאחר הגירושים מבעלה מגישת הטלוויזיה חובקת בן זוג חדש • מי הוא הבחור האלמוני שיצא בעבר עם מגישת טלוויזיה נוספת? • כל הפרטים בפנים

,עודכן
חזרה לחייך. דנה פרידר // צילום ארכיון: מאיר פרטוש

חודשים אחדים אחרי שהודיעה על פרידה מבעלה, לדנה פרידר יש בן זוג חדש. קוראים לו אריאל פרדו, איש עסקים שמתעסק בכל מה שהמדור לעולם לא יבין בו.

רק נגיד שפרדו יצא בעבר גם עם המגישה סיון כהן.

עיקר פעילותו היא בגיבוי אחזקות שעוסקות בשוק המימון החוץ בנקאי בישראל. החברה מעניקה אשראי לחברות ועסקים ופרדו הוא בעל השליטה בחברה ומנהל העסקים הראשי.

עוד בנושא:

דנה פרידר מתגרשת

נפרדנו כך: הזוגות ששברו אותנו

"השקות? אני לא סובלת. מינגלינג? לא טובה בזה. נטוורקינג? זאת המילה המעצבנת בתבל"

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר