בית"ר ירושלים ידעה הערב (ראשון) כי אם היא תצליח לנצח את בני יהודה, היא תתקרב למרחק של 3 נקודות ממכבי חיפה. לצערו של רוני לוי, מאמנה, השחקנים שלו ירדו למחצית עם יתרון של 0:1, אבל הרחקה של אנטואן קונטה גרמה לזהובים לבצע מהפך מרשים בטדי ולקהל בטדי להוציא את מירב התסכול על השופט, אוראל גרינפלד.
גם אנתוני וראן, כובש שער היתרון של בית"ר הביע את זעמו לאחר המשחק ברשתות החברתיות כאשר העלה פוסט שבו כתב: "קשה לשחק ב-10 שחקנים מול 12".
רוני לוי, מאמן בית"ר ירושלים, אמר לאחר המשחק: “שאתה מפסיד אתה כועס ולדעתי היה משחק לא טוב שלנו, גם כשהובלנו 0:1. לא ידענו להביך אותם בהתקפות המעבר, היינו חייבים לשמור על היתרון גם ב-10 שחקנים. משחק לא טוב, ההחלטות לא היו טובות, המשחק לא שטף. ידענו שבני יהודה קבוצה חזקה, כל היריבות בצמרת יכולות לאבד מולה נקודות. אחרי הפסד יוצאים בהרגשה רעה מאוד, אבל נעשה הכל כדי להתאושש מהר כבר במשחק הבא".

וראן במתקפה ברשתות כנגד אוראל גרינפלד // צילום: מתוך אינסטגרם
דן איינבינדר, קפטן הירושלמים, הוסיף: "היו כל כך הרבה אירועים במשחק שקשה לי לחשוב כבר מה היה. אם הפסדנו כנראה שהגיע לנו, אבל נמשיך הלאה. ההרחקה השפיעה עלינו, היה לנו קשה יותר לשחק עם עשרה שחקנים במשך מחצית כמעט שלמה, לא היה קל בעשרה שחקנים. לא הצלחנו לשמור על התוצאה, אבל אנחנו חייבים כבר להסתכל קדימה. אנחנו לא חושב שהתפרקנו, שיחקנו הגנתי יותר כי היינו בעשרה שחקנים. ברגע שבני יהודה הפכה את התוצאה, ניסינו להשוות ובגלל זה היו יותר שטחים. 2:1 או 3:1 זה לא משנה, ניסינו להשיג את השוויון ובגלל זה ספגנו. זה לא הפסד רגיל כי ידענו שזה משחק חשוב מאוד".

לוי מאושר, הערב בטדי // צילום: ברני ארדוב
אלישע לוי, המאמן המנצח, ניתח את המשחק: “צריך לחייך ואין סיבה שלא. השחקנים עבדו קשה, אני מסתכל קדימה וברגע שלוקחים 3 נקודות, צריכים להמשיך לדעת להתכונן כמו שצריך. הנעת הכדור הייתה טובה, לא נבהלנו מהפיגור וזה ניצחון חשוב מאוד כי הטבלה צמודה מאוד. היכולת החלשה של בית”ר? צריך לתת קרדיט לשחקנים שלנו, הם הגיעו בתחושה שאסור לחזור בלי נקודות".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
