"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

חינוך מיוחד: טוטנהאם ניצחה 0:2 את מנצ'סטר סיטי

החבורה של מוריניו הוכיחה הרבה אופי עם ניצחון על האלופה בלונדון • סטיבן ברחוויין כבש ראשון (63), סון הכפיל (71) • המשמעות: ליברפול הגדילה את הפער בפסגה ל-22 נקודות

,עודכן
צילום: רויטרס // ז'וזה מוריניו חוגג את השני של טוטנהאם. גבר על פפ

מנצ'סטר סיטי ממשיכה לאבד גובה. האלופה האנגלית ספגה הערב (ראשון) הפסד שישי העונה בפרמיירליג, כשנוצחה 2:0 בלונדון מול טוטנהאם של ז'וז'ה מוריניו. המשמעות המידית: ליברפול הגדילה את הפער בפסגה ל-22 נקודות, ועושה רושם שהקבוצה של פפ גווארדיולה כבר הפנימה, שהשנה היא לא תהווה פקטור בקרב האליפות.

התרנגולים, שזינקו למקום החמישי וכעת הם מרוחקים רק ארבע נקודות מהמקום הרביעי אותו צ'לסי תופסת, כמעט ספגו בדקה ה-38, לאחר שבמערכת ה-VAR אותתו לשופט, להורות על הנקודה הלבנה בעקבות עבירה של אורייה על אגוארו ברחבה. מי שלא בדיוק הצליח במשימה היה גונדואן, שבעט את הפנדל ימינה, אבל לוריס הדף בצורה נהדרת.

בדקה ה-61, מנצ'סטר סיטי נותרה בעשרה שחקנים אחרי שזינצ'נקו הכשיל מאחור את הארי ווינקס וראה צהוב שני. כעבור שתי דקות, התרנגולים עלו על הלוח כאשר סטיבן ברחוויין כבש שער נהדר עם בעיטה מהאוויר. סיטי בהלם. בדקה ה-71, אנדומבלה המחליף מסר לסון, שבעט לפינה ופנימה. ניצחון 0:2 ענק לתרנגולים.

טוטנהאם:הוגו לוריס, טובי אלדרווירלד, דווינסון סאנצ'ס, ג'אפט טאנגנגה, סרז' אורייה, סטיבן ברחווין, הארי ווינקס, ג'ובאני לו צ'לסו, דלה עלי, לוקאס מורה, יונג-מין סון .

מנצ'סטר סיטי:אדרסון, קייל ווקר, אוטמנדי, פרננדיניו, זינצ'נקו, רודרי, אילקאיי גונדואן, קווין דה בריינה, ריאד מחרז, ראחים סטרלינג, סרחיו אגוארו.

במשחק נוסף:ברנלי - ארסנל 0:0.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר