"ההפסד הזה לא בא בזמן", המילים האלו של ניר קלינגר, אחרי ההפסד אמש להפועל חיפה הן תיאור מושלם למצב של הפועל ת"א. האדומים כבר הריחו את הפלייאוף העליון, אבל ההפסד שיבש להם מעט את התוכניות ועכשיו הם יוצאים לסדרה של משחקים קשים ביניהם מכבי חיפה, בית"ר ירושלים ומכבי ת"א.
"אם היינו מנצחים את הפועל חיפה יכולנו להיות רגועים עם רגל וחצי בפלייאוף העליון. מתסכל שלא עשינו את זה", אומר גורם במועדון, שם סבורים כי, "נהיה חייבים לקחת נקודות מול הגדולות". כבר בשלישי הפועל תפגוש את מכבי חיפה, והמטרה הגדולה במועדון היא לנסות להכשיר את הבלם והקפטן אוראל דגני, שסובל מפציעה בשריר האחורי, אך ינסה היום להתאמן.
הפועל עשויה לצרף עד לסוף חלון העברות עוד חלוץ או קשר, בהתאם להתפתחויות בשוק המקומי ולשחקנים שישוחררו או יושאלו משאר הקבוצות. "יכול להיות שנתחזק בעוד שחקן ויכול להיות שלא", הודו במועדון.

אולהה. "סבלניים כלפיי כל השחקנים" // צילום: אלן שיבר
הקשר פליפה רודריגס שנכנס כמחליף והראה כמה איכויות יש לו, צפוי להילקח בחשבון להרכב כבר מול הירוקים. בניגוד אליו, מייקל אולהה, שוב פתח בהרכב אך לא הותיר רושם יותר מידי חיובי, מעבר לשער שכבש ונפסל על ידי שופט המסך. המאמן ניר קלינגר אמר על אולהה: "אנחנו סבלניים לגביי כל השחקנים שלנו. כשמנצחים אין בעיה של חלוץ ושמפסידים יש בעיה של חלוץ. אני לא חי לפי הגרפים האלה".
על ההפסד מול הפועל חיפה שהחזיר אותה לתמונת הפלייאוף אמר קלינגר: "לא קרה שום אסון, נהפוכו, לפעמים טוב לקבל ניעור. צריך להבין שאף אחד לא מחכה לנו עם שטיח אדום ואם אנחנו רוצים להשיג משהו נצטרך לקחת אותו בכוח".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו