"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"שואלים אותי על עטר, אבל מה עם השאר?"

לקראת המשחק בטרנר מול הפועל ב"ש, מאמן מכבי ת"א לא אהב את ההתמקדות במצבו של החלוץ המיובש: " אלירן שיחק כמו אחרים, מה עם ברסקי, חוזז ובלקמן?" • על היריבה: "יהיה קשה כמו במשחק דרבי. נבוא מוכנים מנטלית"

,עודכן
צילום: באדיבות מכבי ת"א // ולדאן איביץ'. מכין רק את הקבוצה שלו

אחרי שני ניצחונות רצופים, במכבי תל אביב ינסו מחר (רביעי, 20:15), לחבר אחד נוסף באיצטדיון טוטו-טרנר שם האלופה תתארח אצל הפועל ב"ש. היום (שלישי) קיימו הצהובים את מסיבת העיתונאים לקראת ההתמודדות בנוכחות ולדימיר איביץ' ואיתן טיבי.

"אמרתי הרבה פעמים שאנחנו צריכים לחשוב על עצמנו ועל המשחק שלנו", אמר המאמן ואיביץ', "אם נעשה את זה בדרך טובה דברים ילכו טוב יותר עבורנו. זה אומר שאנחנו צריכים לתת את המקסימום ולהילחם עד השנייה האחרונה עבור המטרה. זו המטרה שלנו בכל משחק".

על הקבוצה של יוסי אבוקסיס: "מדובר בקבוצה שהיתה אחת הדומיננטיות בישראל בחמש השנים האחרונות. יש להם הרבה שחקנים טובים, הם החליפו מאמן. כשזה קורה אז החודשיים הראשונים חשובים עבור הקבוצה, הם נותנים מאה אחוז בכל משחק וזה אומר שאנחנו צריכים לחשוב על הדרך בה אנחנו רוצים לשחק.

"אנחנו יודעים שהם יכולים לשחק בכמה שיטות, אבל אנחנו מוכנים ואנחנו צריכים להכין את עצמנו גם מנטלית. זה כמו דרבי, משחק חוץ קשה ואנחנו רוצים לקחת 3 נקודות ולהציג כדורגל טוב".

"אני מקווה שהרבה מהאוהדים יהיו איתנו, יתמכו בנו וידחפו אותנו קדימה כמו שהם יודעים לעשות בכל משחק".
על מצבו של אלירן עטר, המאמן סירב להתייחס: "אני מציב את האחד עשר שחקנים הכי טובים, עטר הוא אחד מה-23. אלירן שיחק כמו שחקנים אחרים, כמו ברסקי חוזז ובלקמן. אתם שואלים אותי רק על עטר, אבל מה עם השחקנים אחרים?".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר